Μιμή Ντενίση: Η φωτό όλης της οικογένειας - αναπολεί την μαμά της & την πάβλοβα που έφτιαχνε σαν σήμερα - γιορτάζει την κόρη της Μαριτίνα

«Πέρσι γιορτάζαμε όλοι μαζί.. φέτος λείπει η μάνα.. η μαμά .. η Μαρία μας!!»

Την μητέρα της θυμήθηκε η Μιμή Ντενίση τον φετινό Δεκαπενταύγουστο, καθώς σήμερα, αν ζούσε, θα γιόρταζε μαζί με την αγαπημένη της εγγονή της Μαριτίνα.

Σε ένα μήνα περίπου θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από όταν «έφυγε» από την ζωή και η ηθοποιός, σκηνοθέτης και θεατρική επιχειρηματίας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε όλη την οικογένεια μαζί.

«Πέρσι γιορτάζαμε όλοι μαζί.. φέτος λείπει η μάνα.. η μαμά .. η Μαρία μας!! Το στήριγμα κ η έμπνευση μου. Η πιο δυνατή κ δημιουργική γυναικα που γνώρισα!!

Τυχερή που είχα τέτοια μάνα!! Πάντα θα την γιορτάζω κ είμαι σίγουρη πως θα μας βλέπει κ θα χαμογελάει. Κ θα καμαρώνει την Μαριτίνα που σήμερα γιορτάζει κ της μοιάζει σε πολλά!! ποιος όμως θα ετοιμάσει το θεσπέσιο τραπέζι .. την παβλοβα που εφτειαχνε στην γιορτή:: αχ!!! Χρόνια πολλά σε όλες κ όλους που γιορτάζουν!! Η Παναγία να μας προστατεύει!!» έγραψε στο post της αναπολώντας παράλληλα το γλυκό που έφτιαχνε η λατρεμένη της μαμά την συγκεκριμένη ημέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ