Όλες στη Μύκονο: Λιβανίου - Παναγοπούλου, νιόπαντρη Κατερίνα Παπακωστοπούλου, η Σούλα στο Cavo Tagoo (φωτό & βίντεο)

Όμορφες, καλοκαιρινές στιγμές στι νησί των ανέμων

Στην Μύκονο περνούν τις διακοπές τους οι διάσημες κυρίες της showbiz που ανεβάζουν στα social media καλοκαιρινά στιγμιότυπα.

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία με τον καλό της, από το Nōema Mykonos με την ίδια να γράφει «Love you @nikolaosserepisos @cvasileiadi ❤️?? best dinner ever @yannis_akritides @celia.bak».

Φωτό: Instagram/katerina_papako

Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star, ανέβηκε πριν λίγο μόλις καιρό τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Νικόλα Σερεπίσο.

Παράλληλα ανάρτησε και μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε μαζί με την βουλευτή Κυκλάδων Κατερίνα Μονογιού, με την οποία όπως γράφει στο post της «είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την δύσκολη ειδησεογραφία της χρονιάς που πέρασε ».

Φωτό: Instagram/katerina_papako

Στην Μύκονο όμως βρίσκονται και η Κατερίνα Παναγοπούλου με την Έμυ Λιβανίου, που πέρασαν χαλαρές στιγμές στο Belvedere Mykonos Hotel.

Η δημοσιογράφος στην ανάρτησή της έκανε μεταξύ άλλων tag τις λέξεις φιλία, αγάπη και ευτυχία.

Διακοπές στο νησί των Ανέμων «με τα πιο όμορφα κορίτσια» κάνει και η Χριστίνα Πολίτη. Μαυρισμένη και χαμογελαστή η δημοσιογράφος πόζαρε στον φακό μαζί με καλή παρέα.

Η Σούλα Λιάκου πάλι βρίσκεται στο Cavo Tagoo, το ξενοδοχείο που διατηρεί στο νησί ο σύζυγός της. 

«Ο χρόνος μας στη Γη δεν είναι ποτέ αρκετός οπότε γιατί να μην τον απολαύσουμε ;! Υπάρχουν στιγμές που χάνουμε το πιο σημαντικό και η διασκέδαση και η απόλαυση της ζωής μας θα μας το θυμίζουν» έγραψε στην ανάρτησή της, δημοσιεύοντας ένα άκρως καλοκαιρινό βίντεο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ