Άντζελα Γκερέκου: Η μεγάλη γιορτή της κόρης της πρώτη χρονιά χωρίς τον μπαμπά της - η φωτό με τον Τόλη & την Μαρία τους, η ευχή

«Όλα θα πάνε καλά!!!»

Δεκαπενταύγουστος σήμερα και η Άντζελα Γκερέκου γιορτάζει την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, με μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία.

Είναι η πρώτη χρονιά που η οικογένεια θα περάσει την ημέρα αυτή χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού που έφυγε από την ζωή πριν από μόλις λίγο καιρό.

«20 λατρεμένα χρόνια Μαζί σου! Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας, όταν ήρθες στην Ζωή μας!!! Χρόνια σου Πολλά, Χρόνια Καλά ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ μας. Να είσαι πάντα ο υπέροχος εαυτός σου κ να εργάζεσαι με πάθος κ αλήθεια για τα όνειρά σου όπως εσύ ξέρεις… ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!❤️❤️» έγραψε σε ανάρτησή της η αρχιτέκτων, ηθοποιός, πρόεδρος του ΕΟΤ και πρώην βουλευτής.

Στην εικόνα που δημοσίευσε βλέπουμε την Μαρία Βοσκοπούλου όταν ήταν ακόμα μικρούλα, με μια πεταλούδα ζωγραφισμένη στο προσωπάκι της. Μαζί της οι αγαπημένοι της γονείς που την στηρίζουν σε κάθε βήμα... έστω και από ψηλά.

 

Η Άντζελα Γκερέκου έκανε ακόμα ένα Post με αφορμή τον Δεκαπενταύγουστο με την ίδια να γράφει: «Παναγία της Βλαχέρενας. Ποντικονήσι. Κέρκυρα! Χόνια Πολλά σε όλες κ όλους,,.Χρόνια Καλά!!!??».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ