«Κύριε και κυρία Ομπάμα σας ζητώ συγνώμη»: Η μεταμέλεια της καλεσμένης που εξέθεσε το πρώην προεδρικό ζεύγος στο πάρτι γενεθλίων χωρίς μάσκες (βίντεο)

«Ήμουν φρικτή καλεσμένη»

Ένας σάλος προκλήθηκε στα social media με το πάρτι που έκανε για τα 60α γενέθλιά του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, που γιόρτασε στην έπαυλη στο νησί Martha’s Vineyard ανοικτά της Μασαχουσέτης.

Η Μπιγιονσέ, o Jay-Z, ο Τομ Χανκς, ο John Legend και η Alicia Keys ήταν ανάμεσα στα διάσημα πρόσωπα που βρέθηκαν στο πάρτι που έγινε στις 7 Αυγούστου, ενώ μια από τους καλεσμένους, η βραβευμένη με Γκράμι  τραγουδοποιός Έρικα Μπαντού ζήτησε τώρα συγνώμη από το πρώην προεδρικό ζεύγος καθώς μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο στα οποία φαινόταν ο Μπαράκ Ομπάμα να διασκεδάζει με τους παρευρισκόμενους χωρίς να φορούν μάσκα και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας.

«Κύριε και κυρία Ομπάμα, σας παρακαλώ συγχωρείστε με που ήμουν “φρικτή καλεσμένη” σε μια τέτοια ιερή εκδήλωση για την οικογένειά σας. Επέδειξα τόση απερισκεψία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Υπήρξα παράδειγμα του “πώς δεν πρέπει” να φέρεται ένας καλεσμένος» έγραψε η ίδια στο Twitter, ενώ κατέβασε και το σχετικό υλικό.

Να σημειωθεί ότι εκπρόσωπος του Ομπάμπα είχε δηλώσει ότι το πάρτι θα γίνει σε στενό κύκλο. «Αυτή η εκδήλωση, σε ανοιχτό χώρο, είχε οργανωθεί πριν από μήνες, με βάση τις οδηγίες των υγειονομικών υπηρεσιών και με μέτρα προστασίας για την Covid-19»,είχε εξηγήσει η εκπρόσωπός του, Χάνα Χάνκινς.



«Λόγω της νέας εξάπλωσης της παραλλαγής Δέλτα την τελευταία εβδομάδα, ο πρόεδρος και η κυρία Ομπάμα αποφάσισαν να περιορίσουν σημαντικά τον αριθμό των προσκεκλημένων, μόνο στην οικογένεια και σε στενούς φίλους» είχε προσθέσει ακόμα σε σχετική ανακοίνωση.

Ωστόσο οι εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου προκάλεσαν σάλο με πολλούς να ρωτούν την Μπαντού αν ήταν εκείνος που της ζήτησε να κατεβάσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο. «Όχι, αδελφούλα. Έκανα απλώς το σωστό» απάντησε η ίδια σε έναν από τους χρήστες.

Πάντως στην πλατφόρμα το hashtag #ObamaVariant (#ΠαραλλαγήΟμπάμα) έγινε trend με πολλούς να μην βλέπουν με θετικό μάτι τον τρόπο που αποφάσισε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ