Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Υποβλήθηκε σε νέο 4άωρο χειρουργείο με πλήρη αναισθησία - κοντά της σπεύδουν ο πρίγκιπας Αλβέρτος & τα παιδιά τους

Η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 13 Αυγούστου

Σε τετράωτο χειρουργείο με πλήρη αναισθησία υποβλήθηκε η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό που παραμένει στη Νότια Αφρική μετά την λοίμωξη ΩΡΛ που την ταλαιπωρεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι: «η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 13 Αυγούστου, στη Νότιο Αφρική, όπου είναι εγκλωβισμένη η πριγκίπισσα τους τελευταίους μήνες εξαιτίας μιας λοίμωξης ωτορινολαρυγγολογικής μορφής».

Να σημειωθεί ότι η royal του Μονακό βρίσκεται στην χώρα όπου μεγάλωσε από τον Μάρτιο με την ίδια να λέει σε τοπικό μέσα πριν λίγο καιρό ότι αρχικά σχεδιάζε τα ταξιδέψει για δέκα μέρες, ωστόσο το πρόβλημα με την υγεία της την έχει αναγκάσει να μείνει μακριά από τα δίδυμα παιδιά της Γκαμπριέλα και Ζάκ, αλλά και από τον σύζυγό της.

Ωστόσο η οικογένειά της - που είχε ταξιδέψει και στις αρχές Ιουνίου στην Νότια Αφρική για να την δει - αναμένεται σύμφωνα με το People να προγραμμματίσει σύντομα νέο ταξίδι.

Η  γαλλική εφημερίδα Nice Matin αναφέρει ότι ο Αλβέρτος και τα πριγκιπόπουλα αναμένεται να βρεθούν στο πλευρό της πρώην Ολυμπιονίκη της κολύμβησης σε μερικές ημέρες, οπότε και εκείνη θα είναι στο στάδιο της ανάρρωσης.

Υπενθυμίζεται ότι το γεγονός ότι η Σαρλίν παραμένει τόσο καιρό μακριά από την οικογένειά της με την ίδια να μην δίνει το παρών σε σημαντικές εκδηλώσεις συμπεριλαμβανομένου του Gran Prix του Μονακό, αλλά και να μην είναι στην χώρα της για την επέτειο γάμου των 10 χρόνων με τον σύζυγό της έχει φουντώσει τις φήμες ότι εκείνη και ο ΑΛβέρτος οδεύουν προς τον χωρισμό.

«Η πριγκίπισσα προς το παρόν, στην πραγματικότητα, δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει» ανέφεραν πηγές της γαλλικής Paris Match, ενώ το γερμανικό περιοδικό Bunte ανέφερε με την σειρά του ότι ψάχνει σπίτι κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ. Πάντως άλλη πηγή είπε στο People ότι η Σαρλιν «δεν θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της» και ότι θα επιστρέψει στο Μονακό μόλις βελτιωθεί η υγεία της.

Η ίδια μιλώντας πριν μέρες  στο South Africa Radio 702's είχε πει μεταξύ άλλων ότι «υποτίθεται ότι θα έμενα εδώ για 10 με 12 ημέρες αλλά δυστυχώς είχα πρόβλημα με τα αυτιά μου και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχα λοίμωξη στον ρινικό κόλπο. Έτσι χρειάζεται χρόνος για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που με ταλαιπωρεί».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη συνέντευξή της σε νοτιοαφρικανικό μέσο είχε πει ότι είχε κάνει ανόρθωση κόλπου/μόσχευμα οστού για την προετοιμασία οδοντικών εμφυτευμάτων ωστόσο όταν πήγε στη χώρα όπου μεγάλωσε διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει μόλυνση. Επιπλέον είχε εξηγήσει ότι λόγω της κατάστάσης της τα αυτιά της δεν μπορούν ακόμα να αντέξουν την πίεση και η ίδια δεν μπορεί να πετάξει πάνω από 20.000 πόδια. 

«Δεν μπορώ να εξαναγκάσω τη θεραπεία μου» είχε πει επίσης η πριγκίπισσα Σαρλίν στο South Africa Radio 702's προσθέτοντας ότι ελπίζει να γυρίσει στο τέλος Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ