Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη μπλέκεται στα δίχτυα του Κρόνου και του Ουρανού - ποιοι πρέπει να προσέξουν

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Ένα Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Σκορπιό και μάλιστα το Σαββατοκύριακο της Παναγίας που το περιμένουμε κάθε χρόνο με χαρά, δεν είναι σίγουρα η πιο χαλαρή και ιδανική συνθήκη για να το περάσουμε, αφού η Σελήνη μπλέκεται στα δίχτυα του Κρόνου και του Ουρανού.

Σας έχω αναλύσει πολλές φορές όταν έχουμε μια κύρια όψη σε μια χρονιά, όπως φέτος το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, αυτή ενεργοποιείται σε διαφορετικές φάσεις όταν περνούν από πάνω της άλλοι πιο ταχείς πλανήτες. Κάτι τέτοιο συμβαίνει κι αυτό το γουηκέντ που χρειάζεται αρκετή προσοχή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι έστω και τροποποιημένα ή με περισσότερους περιορισμούς δεν θα προσπαθήσουμε να περάσουμε καλά και να γιορτάσουμε παραδοσιακά τις ημέρες.

Το Σάββατο η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνα με τον Ερμή και τον Άρη, κάνοντας μας λίγο πιο παρορμητικούς και βιαστικούς στα λόγια και στον δρόμο, γι’ αυτό αν ταξιδεύετε να είστε αρκετά υπομονετικοί. Την Κυριακή η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Δία.

Η Κυριακή θα είναι αρκετά πιο ήπια από το μεσημέρι κι έπειτα, αλλά θα έχουμε μια τάση για υπερβολές. Χρόνια πολλά σε όλες-ους!

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο προσπαθήστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στην οδήγηση, αλλά και πιο υπομονετικοί όταν όλοι βιάζονται να πάνε κάπου ή να ψωνίσουν γρήγορα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και τον Άρη μπορεί να σας κάνει λίγο πιο ευέξαπτους και με τον τρόπο σας να ενοχλήσετε ή να πληγώσετε κάποιο άτομο χωρίς να το θέλετε. Επίσης, με τη Σελήνη στον Σκορπιό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και να μην πιστεύετε εύκολα ό,τι ακούτε, ακόμη κι αν προέρχεται κι από άτομα τα οποία θεωρείτε ότι είναι άξια εμπιστοσύνης ή δείχνουν ότι ξέρουν τι λένε.

Προστατέψτε τα μυστικά σας και γενικώς φανείτε αρκετά καχύποπτοι. Εμπιστευθείτε πιο πολύ το ένστικτο σας και τη διαίσθηση σας κι όχι τόσο πολύ τα αυτιά σας. Προσέξτε περισσότερο και θέματα υγείας, καθώς μπορεί να νιώθετε πολύ κουρασμένοι ή άτονοι. Σιγά σιγά θα ανακάμψετε. Αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο και τις υπερβολές το βράδυ της Κυριακής.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών στο ωροσκόπιο σας και πιθανώς να νιώθετε ότι οι άλλοι σήμερα είναι πιο δύσκολοι στην επικοινωνία, δεν δείχνουν πνεύμα συνεργασίας ή γενικώς έχουν νεύρα ή είναι απρόσιτοι. Από την άλλη μπορεί μια σχέση να φτάνει σε μια κρίσιμη καμπή και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Γενικότερα αυτές τις ημέρες ο τομέας σχέσεις, που περιλαμβάνει τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές επαφές σας, θα σας απασχολήσει περισσότερο.

Όμως αυτό το Σαββατοκύριακο δεν είναι κατάλληλο για σημαντικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις και καλά θα κάνετε πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που χρειάζεται και την έγκριση των άλλων, πρώτα να την λάβετε και μετά να προχωρήσετε για να μην χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια και κυρίως για να μην απογοητευτείτε. Η Κυριακή είναι αρκετά πιο χαλαρή μέρα και οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη αργά τη νύχτα δίνουν μια πιο γιορτινή διάθεση στη μέρα και φυσικά την απαιτούμενη εξωστρέφεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε συνδυασμό με τις όψεις που δημιουργεί, κυρίως το Σάββατο, μπορεί να στήσει διάφορες μικροπαγίδες, ιδιαίτερα σε θέματα δουλειάς και επαφών με συνεργάτες, αλλά και άτομα στην καθημερινότητα σας και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις λεπτομέρειες για να μην πέσετε σε κάποια από αυτές. Πιθανώς να χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες ευθύνες ή μπορεί ακόμη να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας με κάποιον συνεργάτη ή πελάτη.

Σημαντικό όμως είναι να προσέχετε και θέματα υγείας. Αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα μην το αφήνετε χωρίς να το ελέγξετε. Ευτυχώς έτσι είναι μόνο το Σάββατο, διότι η Κυριακή είναι πιο ήπια, κυρίως από το μεσημέρι κι έπειτα όταν θα έχει ξεπεράσει και την αντίθεση της με τον Ουρανό η Σελήνη.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ