MasterChef: Η νικήτρια Μαργαρίτα πήγε στη Ρόδο και κάθε βράδυ τρώει στον συμπαίκτη της Τζιοβάνι – Το νέο look του Ιταλού μάγειρα (φώτο)

Η Μαργαρίτα τήρησε την υπόσχεσή της

Η νικήτρια του MasterChef 5 κράτησε τον λόγο της και πήγε στο νησί των Ιπποτών. Ο Ιταλός σεφ δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Ιnstagram και όπως ήταν φυσικό οι followers κατενθουσιάστηκαν.

 

 



Συγκεκριμένα ο Τζιοβάνι, που κούρεψε το χαρακτηριστικό πυκνό μακρύ μαλλί του, έγραψε στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας:



«Κάθε υπόσχεση, είναι χρέος μας να την υλοποιούμε. Γι’ αυτό το λόγο βρισκόμαστε μαζί εδώ. Ωστόσο οι μέρες που διανύουμε δεν είναι κατάλληλες για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Έτσι η Μαργαρίτα μας με την απλότητα και τη θετική της ενέργεια θα μας κρατήσει απλά συντροφιά για λίγες ημέρες. Το γαστρονομικό μας ταξιδάκι αναβάλλεται για πιο ήρεμες ημέρες.

Μοιραζόμαστε τον πόνο των συνανθρώπων μας που τρέχουν να σώσουν και να σωθούν από τη φωτιά όλες αυτές τις ημέρες και θαυμάζουμε το θάρρος και το κουράγιο τους, ωστόσο καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δείξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο, από την Ελλάδα το καλοκαίρι!»

 



Ο Ιταλός chef και παίκτης του MasterChef  διατηρεί από τον Μάιο του 2018 στη Ρόδο το εστιατόριο Sole Giaguaro.

Βρίσκεται στο χωριό Λαχανιά, μέσα σε ένα υπέροχο παλιό σπίτι του 1926, το οποίο μετέτρεψε σε ένα λιτό ιταλικό μπιστρό, χωρίς υπερβολές και με χωριάτικες προσθήκες. Τις εντυπώσεις κλέβει η τέλεια αυλή με την υπέροχη θέα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ