Συγκλονίζει η Σοφία Καρβέλα: ''Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εξαρτήσεις - Διαλέγω να ζω έτσι''

H αποκάλυψή της.... 

Η  κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα ζει τα τελευταία χρόνια στην Αμερική όπου παντρεύτηκε και έχει κάνει οικογένεια. 

Δημιούργησε τη δική της σειρά ρούχων με την επωνυμία Skar και με τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά έχουν δύο πανέμορφα αγόρια, τον Νινίκο και τον  Νέστορα. 

Η Σοφία Καρβέλα αγαπά πολύ τα social media και κατά καιρούς μοιράζεται τις σκέψεις της αλλά και σημαντικά γεγονότα της ζωής της για τα οποία μιλά χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος και ειλικρίνεια.

Η ίδια έχει μιλήσει στο παρελθόν για την εξάρτηση από το αλκοόλ και σήμερα τονίζει ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εξαρτήσεις. Και δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό στον εαυτό της.

karvela

karvela

 

"Σκεφτόμουν σήμερα το πρωί τι είδους εξαρτημένο άτομο είμαι. Και είναι σαν να μην μπορώ να το αλλάξω αυτό στον εαυτό μου" τόνισε σε story της στο Instagram. 

karvela

karvela

Ωστόσο, πλέον έχει επιλέξει να είναι εξαρτημένη από πράγματα που είναι καλά για τον εαυτό της και την υγεία της. Όπως η πρωινή γυμναστική, αφού όπως είδαμε, ξυπνάει από τις 5 το πρωί για να κάνει γιόγκα και στη συνέχεια απολαμβάνει το πρωινό της.

"Επιλέγοντας να είμαι εξαρτημένη από πράγματα που είναι καλά για εμένα, είμαι εξαρτημένη από το να νιώθω καλά" πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ