Story of the day: Φρίκη και αποτροπιασμός για τον «κανίβαλο» καθηγητή – Τον σκότωσε και μετά τον έφαγε (βίντεο)

Είχε βρει το θύμα, που ήταν μηχανικός, σε site γνωριμιών

Μόλις προχθές ξεκίνησε στη Γερμανία η εκδίκαση της υπόθεσης ενός «κανίβαλου» καθηγητή, που κατηγορείται ότι σκότωσε έναν άλλο άνδρα και έφαγε μέλη του σώματός του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκεκριμένη υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στους Γερμανούς.

Η δίκη του 41χρονου καθηγητή λυκείου Stefan P., που συνελήφθη τον περασμένο Νοέμβριο, ξεκίνησε προχθές στο Βερολίνο και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο, με τους εισαγγελείς να υποστηρίζουν ότι τα κίνητρα του εγκλήματος ήταν «σαδιστικής, κανιβαλιστικής σεξουαλικής φύσης».

Το ανατριχιαστικό έγκλημα φέρεται να έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση του 43χρονου θύματος, ονόματι Stefan T., τα κόκκαλα του οποίου βρέθηκαν έναν μήνα αργότερα, ενώ στο διαμέρισμα του «κανίβαλου» η αστυνομία βρήκε εργαλεία κοπής, ανάμεσά τους μαχαίρια και πριόνια καθώς και θραύσματα οστών και ίχνη αίματος.

Θύτης και θύμα φέρονται να γνωρίστηκαν μέσω site γνωριμιών και συναντήθηκαν κατ’ ιδίαν ώρες αργότερα. Αν και ο 43χρονος μηχανικός δέχθηκε να συναντηθεί με τον «κανίβαλο», οι εισαγγελείς λένε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Stefan T. έδωσε τη συγκατάθεσή του για όσα φρικαλέα ακολούθησαν.

Ο κανίβαλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, πέταξε μέλη της σορού του θύματος σε διάφορα σημεία του Βερολίνου.

Φωτογραφία θύματος: Polizei Berlin

Η συνάντηση έγινε στο διαμέρισμα του υπόπτου, όπου φέρεται να σκότωσε το θύμα του και να το τεμάχισε. Η εισαγγελία πιστεύει ότι ο «κανίβαλος» έφαγε στη συνέχεια ορισμένα μέλη και πέταξε τα υπόλοιπα σε διάφορα σημεία του Βερολίνου.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του θύματος για να εντοπίσει τον οδηγό ταξί, που τον μετέφερε στο διαμέρισμα του δράστη. Κι όπως ανακοίνωσε, οι επιθεωρητές βρήκαν στο Διαδίκτυο αποδείξεις για το ενδιαφέρον του υπόπτου για τον κανιβαλισμό, τα οποία σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα στοιχεία οδήγησαν με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων στη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ