Έφυγε από τη ζωή ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Άγγ. Μπρατάκος - Κυρ. Μητσοτάκης: «Σφράγισε με το ήθος και τον δυναμισμό του την πολιτική δράση»

Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για την απώλεια του.

Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην υφυπουργός, βουλευτής και γενικός Διευθυντής της ΝΔ, Άγγελος Μπρατάκος.

Ο Άγγελος Μπρατάκος υπήρξε στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Γεννήθηκε το 1935 στην Αθήνα. Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας συμβάλλοντας σημαντικά στην οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος.

Εξελέγη βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας τον Ιούνιο του 1989 και στη Β' περιφέρεια Αθηνών στις εκλογές του 1990, 1993, 1996. Ηταν υφυπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση του Κων. Μητσοτάκη.

Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει έναν γιο και μία κόρη.

Συλλυπητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη για την απώλεια του Άγγελου Μπρατάκου

 

 

''Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας και εγώ προσωπικά αποχαιρετούμε έναν άνδρα που τίμησε τη δημόσια ζωή και υπήρξε στήριγμα της παράταξής μας. Ο Άγγελος Μπρατάκος σφράγισε με το ήθος και τον δυναμισμό του την πολιτική δράση. Η σκέψη μας, στην οικογένειά του'', έγραψε ο Πρωθυπουργός στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. 

Συλλυπητήρια Ν. Δένδια για την απώλεια του Άγγελου Μπρατάκου

«Ο Άγγελος Μπρατάκος υπηρέτησε με συνέπεια την παράταξη, από οποιαδήποτε θέση και επί σειρά πολλών ετών» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Επίσης, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ