Αχ Ευλαμπία Ρέβη! Απέδειξες ότι είσαι η Τοpwoman της δημοσιογραφίας - Το βίντεο με την στιγμή που κλαίει μαζί με τον πυρόπληκτο παππού

Η δημοσιογράφος που συγκίνησε το πανελλήνιο... 

Λίγα μόλις δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για να γίνει γνωστό το όνομά της σε όλη την Ελλάδα.

Η Ευλαμπία Ρέβη έκανε χιλιάδες Έλληνες να λυγίσουν μαζί της αλλά και με τον πυρόπληκτο κύριο, ο οποίο με δάκρυα στα μάτια της έλεγε πως δεν ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι του, αφού δεν έχει που αλλού να πάει. 

Η ρεπόρτερ που έχει καταγωγή από την Κέρκυρα βρέθηκε στη Γαλατσώνα Εύβοιας όπου η φωτιά έχει κάψει πολλές επιχειρήσεις και σπίτια. 

Η νεαρή δημοσιογράφος  δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μετά από διάλογο που είχε με τον ηλικιωμένο κάτοικο του χωριού. 

 

 

''Πρέπει να φύγετε , έχετε αναπνευστικά προβλήματα'', λέει η Ευλαμπία. "Και πού να πάω; Φοβάμαι. Όχι για τον εαυτό μου, για το σπίτι μου φοβάμαι", απαντά ο ηλικιωμένος, του οποίου η φωνή βγαίνει με δυσκολία.

Στη συνέχεια, γινόμαστε μάρτυρες μιας απόλυτα ανθρώπινης αλλά και συγκλονιστικής ταυτόχρονα στιγμής. Δημοσιογράφος και κάτοικος του χωριού αγκαλιάζονται και ξεσπούν σε λυγμούς.

Μετά τα εκατοντάδες σχόλια στο Twitter και τα μηνύματα αγάπης που δέχθηκε για τη στάση της η ρεπόρτερ μίλησε σχετικά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω κομπλάρει από αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχομαι απ’ όλους σας. Μακάρι αυτή η αγάπη να οδηγήσει στο να έχει ο παππούλης την φροντίδα που πρέπει από την Πολιτεία και την οικογένειά του, που όπως έμαθα αργότερα, τον έχει εγκαταλείψει.

 

Όσο για εμένα έκανα απλώς τη δουλειά μου, όπως τόσοι και τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Απλώς, καμία φορά σπάμε κι εμείς, γιατί και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι. Σας ευχαριστώ», έγραψε στο ποστ της.

Σε στιγμές, όπως και αυτές ας γίνουμε όλοι σαν την Ευλαμπία Ρέβη. Eμείς σε ευχαριστούμε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ