Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ονειροπολούμε, έχουμε νοσταλγική διάθεση & δεν είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σήμερα

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η κύρια όψη της Τρίτης είναι η αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η κόντρα μπορεί να εκτοξεύσει από τη μια τον ρομαντισμό μας στα ύψη, αλλά από την άλλη και τις εξιδανικεύσεις και τις μεγάλες προσδοκίες που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα.

Η τάση της μέρας με αυτή την όψη είναι να ονειροπολούμε, να έχουμε μια νοσταλγική διάθεση και πιθανώς να μην είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο εδώ και τώρα. 

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν επηρεάζει τόσο πολύ την προσωπική σας ζωή, εκτός αν δουλεύετε μαζί με το ταίρι σας. Οπότε σε αυτή την περίπτωση προσέξτε να μη δώσετε δικαιώματα στον χώρο της δουλειάς σας. Προσέξτε επίσης, αν εργάζεστε σ’ ένα νέο σχετικά επαγγελματικό περιβάλλον ποιον εμπιστεύεστε και του λέτε μυστικά ή και κουτσομπολιά για άλλους, για να μην έρθετε σε δύσκολη θέση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ενισχύει την ερωτική σας διάθεση και γενικώς ανεβάζει τα κέφια σας, παραπέμποντας σε μια μέρα που ακόμη και αν δεν είστε διακοπές μπορείτε να τη ζήσετε σαν να είστε. Δηλαδή με πιο χαλαρούς ρυθμούς, διασκεδαστικές δραστηριότητες με τον σύντροφο, τους φίλους ή και τα παιδιά σας. Αν είστε καλλιτέχνες η όψη του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, με τον πλανήτη της έμπνευσης και της φαντασίας, τον Ποσειδώνα, μπορεί να λειτουργήσει σαν τη μούσα σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας και με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανόν να κάνετε σχέδια και όνειρα για ένα ιδανικό σπίτι. Μπορεί να σκέφτεστε να αλλάξετε τα χρώματα σε κάποια δωμάτια, να κάνετε αλλαγές στη διαρρύθμιση των επίπλων ή ακόμη να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές που θα αλλάξουν το διάκοσμο και θα απολαμβάνετε τον χώρο σας περισσότερο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ