Ολυμπιακοί Αγώνες: «Συγχαρητήρια μωρό μου» - Ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα αντάλλαξαν δύο αθλήτριες στο Τόκιο (φώτο)

Οι δύο γυναίκες αρραβωνιάστηκαν πέρυσι

Τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα στο Τόκιο δύο διάσημες αθλήτριες που είναι ζευγάρι και μοιράστηκαν ένα τρυφερό ενσταντανέ.

Η Megan Rapinoe, αστέρι του ποδοσφαίρου και η μνηστή της, Sue Bird, γνωστή μπασκετμπολίστρια, αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί μετά την ιστορική νίκη της 40χρονης Bird στο Τόκιο, η οποία κατέκτησε το πέμπτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στο μπάσκετ.

 

Τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα στο Τόκιο δύο διάσημες αθλήτριες που είναι ζευγάρι και μοιράστηκαν ένα τρυφερό ενσταντανέ. Η Megan Rapinoe, αστέρι του ποδοσφαίρου και η μνηστή της, Sue Bird, γνωστή μπασκετμπολίστρια, αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί μετά την ιστορική νίκη της 40χρονης Bird στο Τόκιο, η οποία κατέκτησε το πέμπτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στο μπάσκετ. Η Rapinoe, η οποία νωρίτερα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τη δική της ομάδα, έγραψε: «Είμαι τόσο περήφανη για σένα, λες και μπορούσα να σε αγαπήσω περισσότερο. Συγχαρητήρια μωρό μου!» Σημειώνεται ότι η 40χρονη Bird είναι η μεγαλύτερη ηλικιακά μπασκετμπολίστρια στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων που κατακτά χρυσό μετάλλιο, ενώ υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2016 στους Ολυμπιακούς του Ρίο, και αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2020.

 

Η Rapinoe, η οποία νωρίτερα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τη δική της ομάδα, έγραψε:

«Είμαι τόσο περήφανη για σένα, λες και μπορούσα να σε αγαπήσω περισσότερο. Συγχαρητήρια μωρό μου!»

 

 

Σημειώνεται ότι η 40χρονη Bird είναι η μεγαλύτερη ηλικιακά μπασκετμπολίστρια στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων που κατακτά χρυσό μετάλλιο, ενώ υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2016 στους Ολυμπιακούς του Ρίο, και αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2020.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ