Φωτιά στην Εύβοια: Στάχτες το σπίτι του αγαπημένου τραγουδιστή Κώστα Χατζή (βίντεο)

Καταστράφηκαν οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής... 

Η Εύβοια μετράει τις πληγές της. άνθρωποι έχασαν την περιουσία τους, σπίτια και επιχειρήσεις κάηκαν ολοσχερώς. Πυροσβέστες και κάτοικοι των περιοχών έδιναν και δίνουν μάχη με τις φλόγες για να σώσουν ότι μπορούν. 

Μία από τις περιοχές του νησιού που επλήγησαν από τη φωτιά είναι το Καστρί. Εκεί, μάλιστα, ο Κώστας Χατζής είχε φταίξε το δικό του ησυχαστήριο, το οποίο βρισκόταν μέσα σε μια κατάφυτη περιοχή με θέα τη θάλασσα.

Η κάμερα του ΣΚΑΪ και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος βρέθηκαν στην περιοχή και κατέγραψαν συγκλονιστικές εικόνες.

Το σπίτι του Κώστα Χατζή καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά και πλέον δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στο μέρος, όπου ο γνωστός τραγουδοποιός χαλάρωνε και απολάμβανε τις διακοπές του.

Το σπίτι του βρίσκεται στη μέση ενός αγροκτήματος, που είχε θέα το απέραντο δάσος, αλλά και τη θάλασσα. Το θερμικό φορτίο ήταν τόσο μεγάλο που έλιωσε ακόμη και τις ηλεκτρικές συσκευές, ενώ όλα τα δωμάτια είναι σαν να έχουν γίνει... ένα, μια άμορφη μάζα.

«Το σπίτι του Κώστα Χατζή βρίσκεται επάνω σε έναν λόφο, μέσα σε πεύκα, γύρω βρίσκονται οι ελαιώνες του και έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά.

Δεν έχει απομείνει τίποτα. Έχει πέσει η σκεπή, έχουν καεί όσα αντικείμενα και έπιπλα υπήρχαν μες στο σπίτι, έχουν λιώσει τα παράθυρα. Δεν έχει απομείνει απολύτως τίποτα» πρόσθεσε δημοσιογράφος του Alpha.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ