Charlize Theron: Έσβησε 46 κεριά στο πολυτελές σκάφος της σε ελληνικό νησί (φωτό)

Επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές της και τα γενέθλια της.....

Τη χώρα μας και συγκεκριμένα τη Μύκονο επέλεξε η αγαπημένη ηθοποιός Σαρλίζ Θέρον για τις καλοκαιρινές τις διακοπές.

 

 

 

Η γνωστή ηθοποιός έφτασε στο νησί των ανέμων μαζί με τη μαμά της, Γκέρντα, και τα δύο υιοθετημένα παιδιά της, την 9χρονη Τζάκσον και την 5χρονη Όγκαστ ενώ στην παρέα τους βρίσκονταν και κάποιοι φίλοι.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mykonos Live TV, η διάσημη ηθοποιός ταξίδεψε στο κοσμοπολίτικο νησί μαζί με τη μητέρα της και τα δύο της παιδιά και διέμεινε σε μία από́ τις βίλες πεντάστερου ξενοδοχείου, που διέθετε ιδιωτική́ πισίνα και θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

 

 

Το μεγαλύτερο παιδί της αν και έχει γεννηθεί αγόρι, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, της είπε ότι είναι κορίτσι και με αυτό τον τρόπο μεγαλώνει. «Πίστευα κι εγώ ότι ήταν αγόρι», ανέφερε η Σαρλίζ Θέρον σε συνέντευξή της στη Daily Mail. «Μέχρι που με κοίταξε όταν ήταν 3 ετών και μου είπε “Δεν είμαι αγόρι”».

 

 

 

 

Η ίδια μάλιστα ανέβασε στο Instagram της ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει βουτιές από το σκάφος μαζί με τα παιδάκια της. ''Εγώ και τα κορίτσια μου για μια ζωή'', έγραψε στο post. 

 

 

Η Χολιγουντιανή σταρ μάλιστα είχε τα γενέθλιά της τις προηγούμενες ημέρες και τα γιόρτασε στην χώρα μας με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ίδια έγινε 46 χρονών αλλά είναι σε άψογη φόρμα και λάμπει από ευτυχία. 

Στο instagram έγραψε: ''Δεν πήγα ποτέ σε σχολική εσπερίδα αλλά φέτος για τα bday μου,  οι φίλοι μου αποφάσισαν να το αλλάξουν αυτό. Λατρεύω αυτούς τους ανθρώπους περισσότερο από ό, τι οι λέξεις μπορούν να περιγράψουν''. 

Να σημειώσουμε πως η Χολιγουντιανή σταρ υιοθέτησε την Τζάκσον τον Μάρτιο του 2012 και την Όγκαστ τον Ιούλιο του 2015.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ