Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (9-15/8) από την Άση Μπήλιου: Προσοχή στις ζήλιες & τις χειριστικές συμπεριφορές

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Από την αβεβαιότητα, τη σύγχυση και την εξιδανίκευση, στην ένταση και την κτητικότητα, δυο όψεις της Αφροδίτης δρόμος αυτή την εβδομάδα. Τα ξημερώματα της 10ης Αυγούστου, η Αφροδίτη από την Παρθένο συναντά σε όψη αντίθεσης τον Ποσειδώνα, θολώνοντας την κρίση μας, αλλά και τα όρια στις σχέσεις.

Ίσως υπάρχει απογοήτευση αν δεν βλέπουμε έναν ξεκάθαρο δρόμο μπροστά μας, πιθανώς να δυσκολευόμαστε να διακρίνουμε τα συναισθήματα της άλλης πλευράς και να φτιάχνουμε φανταστικά σενάρια. Η όψη εννοείται επηρεάζει τουλάχιστον από τη Δευτέρα. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε με τις ομιχλώδεις καταστάσεις που δημιουργεί ο Ποσειδώνας, είναι να αποφεύγουμε τις σημαντικές αποφάσεις

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ακριβείας στις 12/8 είναι μια πολύ διαφορετική όψη, σίγουρα πιο έντονη και πιο παθιασμένη. Χρειάζεται όμως προσοχή στις ζήλιες, την κτητικότητα και τις χειριστικές συμπεριφορές.

Ανακαλύψτε με ποια ζώδια δημιουργείτε καρμικές σχέσεις, που μερικές φορές καταλήγουν σε αδιέξοδο. Ακολουθήστε με στο YouTube και παρακολουθήστε το βίντεο μου εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Σας έχω προειδοποιήσει από τις αρχές Αυγούστου ότι το πρώτο δεκαπενθήμερο δεν έχει τόσες ευκολίες και έμφαση στον έρωτα, καθώς η Αφροδίτη από την Παρθένο δεν βρίσκεται σε ένα ζώδιο που να εξυπηρετεί τις προσωπικές σας ανάγκες. Θα υπάρχουν στιγμές θετικές, ανάλογα και με τις όψεις της περιόδου, αλλά σαφώς το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου είναι αυτό που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περισσότερη ικανοποίηση στην ερωτική σας ζωή.

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να σας βάζει σε σκέψεις σε ό,τι αφορά μια παλιότερη σχέση ή μπορεί να τα βάζετε με τον εαυτό σας σε σχέση με τις επιλογές που έχετε κάνει ή εξακολουθείτε να κάνετε. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχετε κάποιες λίγες ευκαιρίες για γνωριμίες, καθώς και για σας θα ανοίξει το πράγμα μετά τις 16/8, που θα περάσει η Αφροδίτη στον Ζυγό. Όμως, δεν πρέπει να αυτομαστιγώνεστε για το παρελθόν. Άλλωστε, κάθε εμπειρία -ακόμη και αρνητική- σας ωρίμασε κι έτσι μπορείτε να κάνετε πιο θετικές επιλογές παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, έχει τις ιδιοτροπίες της όπως ξεκινά η δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου και μπορεί να σας παιδέψει κάπως με τα καπρίτσια της. Ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται στην Παρθένο μέσα στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, της χαράς κι είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας, σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της σύγχυσης, δημιουργώντας είτε κάποιο δίλημμα σε σχέση με την ερωτική σας ζωή είτε μια ασάφεια.

Μπορεί να αναρωτιέστε, για παράδειγμα, αν είστε με το σωστό άτομο σε σχέση ή μπορεί να πείθετε τον εαυτό σας ότι είναι ό,τι καλύτερο σας έχει συμβεί, διότι μην ξεχνάμε ότι ο Ποσειδώνας δημιουργεί και εξιδανικεύσεις. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι ο σύντροφος σας κάτι σας κρύβει ή να απογοητεύει τις προσδοκίες σας. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να φοβάστε να δεσμευτείτε, για να μην απογοητευθείτε και πληγωθείτε πάλι. Σε κάθε περίπτωση, απαντήσεις σωστές δεν θα πάρετε στην αρχή της εβδομάδας, αλλά στην πορεία -καθώς η Αφροδίτη δημιουργεί ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα- θα ξέρετε πού βρίσκεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σαφώς και προφανώς το γήινο και υπεραναλυτικό περιβάλλον της Παρθένου, στο οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη, δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στον χαρακτήρα σας κι έτσι κι αυτή εδώ η εβδομάδα απέχει αρκετά από το να πάρει τον τίτλο της ερωτικής εβδομάδας. Ευτυχώς για σας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου είναι πολύ πιο όμορφο και θα σας τονώσει το ηθικό, φέρνοντας πολλές ευκαιρίες γνωριμιών ή αναθέρμανσης της σχέσης σας.

Σε αυτή εδώ την εβδομάδα, ειδικά στο ξεκίνημα της που η Αφροδίτη σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα, μπορεί να είστε σε φάση διλημμάτων στην προσωπική σας ζωή, τα πράγματα να είναι μπερδεμένα ή για κάποιον λόγο να υπάρχει απόσταση με τον σύντροφο σας ή ακόμη μπορεί να σας καίνε άλλα ζητήματα, για να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τα ερωτικά σας. Σαφώς θα υπάρχει μια μικρή βελτίωση από την Πέμπτη και έπειτα, αλλά σιγουριά για τα συναισθήματα και καλύτερη διάθεση θα έχετε από την άλλη εβδομάδα. Σε αυτή εδώ την εβδομάδα κρατήστε την οικογένεια έξω από τα προσωπικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με ερωτηματικά κι ασάφεια, καθώς η Αφροδίτη από την Παρθένο έρχεται αντιμέτωπη με τον Ποσειδώνα και μπορεί μια συζήτηση με τον σύντροφό σας αντί να ξεκαθαρίσει το τοπίο να το μπερδέψει ακόμη περισσότερο. Γι’ αυτό αποφύγετε να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις τις πρώτες μέρες, διότι δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα είναι και οι σωστές. Καθώς η Αφροδίτη από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα επηρεάζει την κρίση σας, μπορεί να έχετε την τάση να τα δείτε τα πράγματα με τα μάτια της φαντασίας κι όχι της λογικής. Εννοείται, καλά θα κάνετε να είστε επιφυλακτικοί και σε υποσχέσεις που μπορεί να αποκομίσετε αυτές τις μέρες.

Κι από κει που όλα μπερδεύονταν στο μυαλό σας, έρχεται η Πέμπτη με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που θα βοηθήσει να δείτε κατάματα την αλήθεια. Αυτή είναι μια εξαιρετική όψη και για μια νέα γνωριμία, αντίθετα με την όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα στην αρχή της εβδομάδας.

ΛΕΩΝ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργεί ένα ασαφές κλίμα στα ερωτικά σας και δεν σας δίνει τη σιγουριά που θα θέλατε. Αν είστε δεσμευμένοι ή παντρεμένοι και έχετε κοινό πορτοφόλι, ενδεχομένως να υπάρχουν και οικονομικά θέματα μεταξύ σας. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε στην αρχή της εβδομάδας τις σημαντικές αποφάσεις, κυρίως για τα οικονομικά και δευτερευόντως για τα προσωπικά σας.

Μην πείθεστε εύκολα για νέες επενδύσεις, ειδικά αν έχουν ρίσκο. Εμπιστευθείτε περισσότερο τη διαίσθηση σας, παρά τα λόγια των άλλων, ακόμη κι αν είναι αγαπημένων σας προσώπων. Γενικότερα, είναι μια εβδομάδα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά ζητήματα, παρά τόσο πολύ η ερωτική σας ζωή, ειδικά αν είστε μόνες-οι. Ευτυχώς για σας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου κρύβει πολλές περισσότερες ευκαιρίες, τόσο για νέες γνωριμίες και σχέσεις όσο για και για να τονώσετε τις ήδη υπάρχουσες. Προς το παρόν επικεντρωθείτε στα οικονομικά, τα οποία με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μετά την Πέμπτη μπορεί να ενισχυθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας, αλλά αυτή την εβδομάδα στο ξεκίνημα της δημιουργεί μια όψη σύγχυσης και ασάφειας, καθώς έρχεται αντιμέτωπη με τον Ποσειδώνα στον τομέα των σχέσεων. Φυσικά τα σενάρια είναι άπειρα με αυτόν τον περίεργο συνδυασμό. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τις μεγάλες προσδοκίες σας, είτε τις έχετε από τον σύντροφό σας είτε από κάποιο νέο ενδιαφέρον στη ζωή σας.

Οι προσδοκίες μας όταν διαψεύδονται είναι αυτές που μας απογοητεύουν. Μην βιάζεστε να ενθουσιαστείτε από λόγια και κοιτάξτε μόνο τις πράξεις κατά πόσο συμφωνούν ή είναι ανακόλουθες. Την Πέμπτη το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει κι έτσι θα σιγουρευτείτε περισσότερο για το τι συμβαίνει. Μάλιστα, αυτή η όψη μπορεί να φέρει και ένα ιδιαίτερα έντονο νέο φλερτ, που να σας κάνει κλικ και τα πράγματα να εξελιχθούν ιδιαίτερα γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μπορεί να έχετε μια αίσθηση απογοήτευσης ή απώλειας της χαράς, όχι απαραίτητα εξαιτίας της κατάστασης στα προσωπικά σας, ενδεχομένως και εξαιτίας της περιρρέουσας ατμόσφαιρας ή κάποιων θεμάτων στα επαγγελματικά. Ή μπορεί να νιώθετε αβέβαιοι για τις εξελίξεις στο μέλλον, ακόμη και των προσωπικών σας.

Φυσικά, μπορεί να έχει επέλθει και μια αίσθηση κόπωσης στη σχέση σας, ειδικά αν νιώθετε ότι εσείς προσπαθείτε περισσότερο σε σχέση με τον σύντροφό σας να κρατήσετε τη σχέση εκεί που θέλετε. Στην πορεία της η εβδομάδα φέρνει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που δημιουργεί μια πιο σταθερή ατμόσφαιρα, μολονότι το καλό και πιο ερωτικό διάστημα του Αυγούστου το έχετε μπροστά σας, από την άλλη εβδομάδα που θα περάσει η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο. Η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει συνειδητοποιήσεις σε σχέση με το τι πρέπει να αλλάξει στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας, με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί μια περίεργη κατάσταση στην ερωτική σας ζωή. Ο Ποσειδώνας είναι εγκατεστημένος στον τομέα του έρωτα και σας κάνει να βλέπετε μέσα από ροζ γυαλιά τον έρωτα. Με κάποιον τρόπο έχετε την τάση να παραμυθιάζεστε πιο εύκολα, να εμπλέκεστε σε καταστάσεις πιθανώς αδιέξοδες, ψάχνοντας αυτή την τέλεια ένωση ψυχής και σώματος.

Μολονότι ο Ποσειδώνας, ως ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης, πολλές φορές μπορεί να δείξει αυτό που λέμε την «αδελφή ψυχή», τις περισσότερες φορές μας παρασύρει στο πάθος και την ένταση μιας σχέσης, που μπορεί η βάση της να είναι ασταθής ή και απαγορευμένη. Ας έχετε λοιπόν οι αδέσμευτοι-ες το νου σας σε ποιον-α εμπιστεύεστε την καρδιά σας. Από την άλλη, αυτή είναι μια όψη συγχώρεσης. Θα μπορούσατε άραγε να συγχωρήσετε κάποιον που σας ζόρισε στο παρελθόν και να τραβήξετε νέο δρόμο; Η όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα από την Πέμπτη προσφέρει ένα πιο σταθερό και πιο παθιασμένο πλαίσιο στις νέες γνωριμίες.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ