6 γυναίκες - ηρωίδες έγιναν Barbie: Φόρος τιμής σε γιατρίνες & επιστήμονες στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της covid (φωτό & βίντεο)

Προκειμένου να αναδείξουν τα κατορθώματα τους

Η δημοφιλής εταιρεία παιχνιδιών Mattel αποφάσισε να τιμήσει το έργο έξι γυναικών που εργάζονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού, δημιουργώντας μια κούκλα για την κάθε επιστήμονα.

Η Mattel έχει ένα από τα ισχυρότερα χαρτοφυλάκια παιδικών και οικογενειακών franchise ψυχαγωγίας στον κόσμο με τις Barbie να είναι ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια τους.

Η εταιρεία λοιπόν προκειμένου να αναδείξει τα κατορθώματα των γυναικών αυτών δημιούργησε έξι μοναδικές κούκλες με τα χαρακτηριστικά τους.

Mattel

Ειδικότερα, σύμφωνα με το boredpanda.com πρόκειται για τις: 

Audrey Cruz (ιατρός από τις ΗΠΑ), την Jaqueline Góes de Jesus (μέρος της ομάδας που εργάζεται για την παραλλαγή του SARS-CoV-2 στη Λατινική Αμερική), την Kirby White (γιατρό από την Αυστραλία, στην πρώτη γραμμή κατά του covid), τη Sarah Gilbert (καθηγήτρια εμβολιολογίας από το Ηνωμένο Βασίλειο), την Chika Stacy Oriuwa (Καναδή ειδικευόμενη γιατρό ψυχιατρικής) και την Amy O'Sullivan (βετεράνο νοσοκόμα από τις ΗΠΑ).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ