Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το Σαββατοκύριακο φιλοξενεί μια δυνατή Νέα Σελήνη - δέχεται την εκρηκτική επίδραση του Ουρανού

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Το Σαββατοκύριακο φιλοξενεί μια δυνατή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε την ανάλυση μου εδώ, που δέχεται την εκρηκτική επίδραση του Ουρανού από τον Ταύρο και του Κρόνου από τον Υδροχόο.

Επηρεάζονται κυρίως οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, που έχουν να αντιμετωπίσουν κάπως ουρανοκατέβατες καταστάσεις ή ξαφνικές και αναπάντεχες αλλαγές στην προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή.

Αυτή η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί για άλλη μια φορά την κυρίαρχη όψη αυτής της χρονιάς, το τετράγωνο του Ουρανού με τον Κρόνο (ούτως ή άλλως ενεργοποιείται όλη την εβδομάδα που τελειώνει) και αυτές τις μέρες δεν θα είναι λίγες οι αναταραχές και οι αναταράξεις σε πολλά επίπεδα, ακόμη και μετεωρολογικά ή γεωφυσικά.

Ξαφνικά και απρόβλεπτα, λοιπόν, τα δεδομένα του τέλους της εβδομάδας, γι’ αυτό χρειάζεται μεγαλύτερη ψυχραιμία και προσοχή. Βέβαια, όπως κάθε Νέα Σελήνη κρύβει μέσα της και τον σπόρο για μια νέα αρχή, ακόμη κι αν δεν την πραγματοποιήσουμε αμέσως, αλλά μέσα στο διάστημα των επόμενων έξι μηνών, μέχρι τον Φεβρουάριο.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο φέρει την επιρροή της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται την Κυριακή και μολονότι σχηματίζεται σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα φιλικό προς το δικό σας, τον Λέοντα, εξαιτίας των δύσκολων όψεων της με τον Κρόνο (αντίθεση) και τον Ουρανό (τετράγωνο), δημιουργεί μια εξαιρετικά φορτισμένη ατμόσφαιρα γύρω σας και με κάποιον τρόπο πάλι μπλέκει τα κύρια θέματα όλης της καλοκαιρινής περιόδου, που είναι τα οικονομικά και οι σχέσεις (ερωτικές, επαγγελματικές, φιλικές ή σχέσεις με τα παιδιά).

Για κάποιον λόγο φαίνεται ότι υπάρχει πολλή ένταση μέσα σας, την οποία δεν έχετε εκφράσει κι αυτό σας πιέζει και σας δημιουργεί μεγαλύτερη νευρικότητα. Όμως, δεν φαίνεται να λύνεται και κάτι αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε τα όρια σας με όσο πιο διπλωματικό κι ευγενικό τρόπο για να μην ζορίζεστε περαιτέρω. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη ανοίγει ένα παράθυρο στη δημιουργικότητα σας και τα επιχειρηματικά σας σχέδια, που θα εκτοξευθούν στο επόμενο εξάμηνο.

Για τη Νέα Σελήνη και την επιρροή της στο ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Αύγουστος έως τώρα μάλλον σας έχει κουράσει με διάφορα ουρανοκατέβατα με τη δουλειά ή το σπίτι και κυρίως αρκετές έγνοιες σε θέματα που αφορούν τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που σχηματίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο στρέφει την προσοχή σας στην οικογένεια και στον χώρο του σπιτιού. Επειδή είναι μια ιδιαίτερα έντονη Νέα Σελήνη, με όψεις από τον Κρόνο και τον Ουρανό, μπορεί να σας ζορίσει σε κάποιο ζήτημα που ίσως αφορά και τον σύντροφο σας ή τους γονείς σας. Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι μέρες ιδιαίτερα εύκολες κι ακόμη κι αν δεν εμπλέκεστε άμεσα σε μια κατάσταση μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε πολλή ένταση και στρες.

Μπορεί το πρόβλημα να αφορά το ταίρι σας, μπορεί να σχετίζεται με ένα ακίνητο ή ένα σπίτι που θέλετε να αγοράσετε, ενοικιάσετε ή επισκευάσετε και δημιουργούνται αυτή τη στιγμή κάποια προβλήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι στην πορεία δεν θα έχετε τις εξελίξεις που θέλετε, απλά τώρα πρέπει να φανείτε όσο γίνεται υπομονετικοί και ίσως λίγο συμβιβαστικοί. Αυτή η Νέα Σελήνη αποτελεί και το όριο της δυσκολίας του Αυγούστου, διότι από την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα θα είναι πιο άνετα.

Για τη Νέα Σελήνη και την επιρροή της στο ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Κυριακή, αλλά επηρεάζει όλο το γουηκέντ στον τομέα επικοινωνίας και μετακινήσεων, αφορά κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο κι εσείς πρέπει να είστε κάπως πιο προσεκτικοί, τόσο σε σχέση με αυτά που λέτε όσο και με την οδηγική σας συμπεριφορά. Φαίνεται ότι μπορεί να έχετε ένα πολύ φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα και θα πρέπει να είστε καλά οργανωμένοι τις επόμενες ημέρες για να τα προλαβαίνετε όλα, αλλά και να μην έχετε προβλήματα.

Προσοχή ακόμη στις σχέσεις με τους ανθρώπους που έχετε καθημερινή επαφή, καθώς όλοι μπορεί να είναι στην «τσίτα». Επειδή γενικότερα οι συνθήκες είναι πιο πιεστικές αυτές τις μέρες, θα πρέπει να είστε κι εσείς πιο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί, ιδιαίτερα αν ξεκινάτε διακοπές ή φεύγετε κάποιο ταξίδι για το γουηκέντ.

Για τη Νέα Σελήνη και την επιρροή της στο ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας διαβάστε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ