Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Μόνο θλίψη. Μια αρχαία οιμωγή που φτάνει από το σύμπαν στα αποκαΐδια μιας σύγχρονης Ελλάδας» (φωτό)

«Τα "γιατί" αποσύρθηκαν πια κουρασμένα. Έμειναν μόνο τα δάκρυα»

Οι πυρκαγιές που μαίνονται στην Ελλάδα έχουν συγκλονίσει, με πολλούς διάσημους να κάνουν αναρτήσεις για τα πύρινα μέτωπα, τους πυροσβέστες που δίνουν μάχη και όλους εκείνους που πασχίζουν να σώσουν τις περιουσίες τους.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσα από post της στο Instagram στέλνει με την σειρά της ένα δυνατό μήνυμα, σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν.

Αναλυτικά έγραψε τα εξής:

«Τα "γιατί" αποσύρθηκαν πια κουρασμένα. Έμειναν μόνο τα δάκρυα. Παραδομένη όλη η χώρα στο μεγαλύτερο έγκλημα, αλλά ο...δράστης άφαντος. Έγινε καπνός. Έγιναν όλα καπνός. Καπνός και στάχτη.

Σκαλίζοντάς τη θα βρεις μόνο τις πνιγηρές ανάσες πυροσβεστών και εθελοντών που πάλεψαν, τους λυγμούς των ζώων που δεν πρόλαβαν, την απόγνωση των ανθρώπων που απώλεσαν. Όχι, δικαιοσύνη δεν θα βρεις.

Ούτε μεταμέλεια. Μάταια σκαλιζεις. Θλίψη. Μόνο Θλίψη. Και μια αρχαία οιμωγή που φτάνει από το σύμπαν στ'αποκαΐδια μιας σύγχρονης Ελλάδας, παντοιοτρόπως πληγωμένης : ΦΕΥ!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ