Άση Μπήλιου: Ανατρεπτική η Νέα Σελήνη στις 8 Αυγούστου - Τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεάσει - Τι αλλαγές φέρνει;

Σκεφτείτε αυτή τη Νέα Σελήνη σαν μια γόνιμη στιγμή στη ζωή σας 

Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η ανατρεπτική Νέα Σελήνη στις 8 Αυγούστου 2021;

Η Νέα Σελήνη στις 8 Αυγούστου 2021, συμπίπτει με την περίοδο της ανοικτής Πύλης του Λέοντα, την περίοδο δηλαδή της ανατολής του Σείριου, του πνευματικού μας Ήλιου, ένα σημάδι που για τους αρχαίους Αιγύπτιους σήμαινε ότι σύντομα ο Νείλος θα πλημμυρίσει και η γη θα είναι εύφορη μετά, μια στιγμή στον χρόνο που έπρεπε να πέσει η νέα σπορά. Ο Σείριος όταν ανατέλλει για λίγες στιγμές πριν τον Ήλιο και είναι καθαρά ορατός ήταν ένας θετικός οιωνός για τους αρχαίους προγόνους μας, όταν όμως δεν ήταν καθαρή η ατμόσφαιρα και υπήρχε ομίχλη και αχνός ήταν κακός οιωνός.

Για τους αρχαίους Έλληνες η ηλιακή ανατολή του Σείριου συνδεόταν με τον καυτό καιρό του καλοκαιριού, που ονόμαζαν κυνικά καύματα ή κυνικές μέρες, καθώς ο Σείριος είναι το λαμπρότερο αστέρι του αστερισμού του Μεγάλου Κυνός.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 16 μοίρες του Λέοντα. Ο Λέων ούτως ή άλλως ως ζώδιο συνδέεται με τη δημιουργία και τη γόνιμη περίοδο της ζωής μας. Κάθε Νέα Σελήνη σχετίζεται με μια Πανσέληνο, δείχνοντας ότι οι σπόροι που θα φυτέψουμε τώρα -είτε είναι μια ιδέα, είτε είναι μια εκκίνηση που θα κάνουμε- θα φτάσει σε ένα απόγειο στην ανάλογη Πανσέληνο στον Λέοντα τον Φεβρουάριο του 2022.

Σκεφτείτε λοιπόν αυτή τη Νέα Σελήνη σαν μια γόνιμη στιγμή στη ζωή σας να σπείρετε τους σπόρους, να σκεφτείτε τι καινούριο θέλετε να έρθει στη ζωή σας, ποιους στόχους σας θέλετε να δείτε να υλοποιούνται και όσες δυσκολίες ή εμπόδια ή ανατροπές κι αν αντιμετωπίσετε, να φερθείτε λιονταρίσια και να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια μέχρι να τους δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά.

Τα εμπόδια και οι ανατροπές φυσικά συνδέονται με τις δύσκολες όψεις που σχηματίζει η Νέα Σελήνη του Αυγούστου με τον Κρόνο και τον Ουρανό, ενεργοποιώντας άλλη μια φορά την κύρια όψη της χρονιάς ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό, που συνδέεται με πολιτική και κοινωνική αστάθεια, αναταραχή και περισσότερη βία, είτε σε οικογενειακό είτε σε ερωτικό επίπεδο.

Η πρόοδος και το καινούριο έρχεται σε ρήξη με το παλιό, αλλά δυστυχώς μπορεί πολλές φορές να κερδίσει ο θυμός, η στοχοποίηση, τα χειριστικά παιχνίδια και η πόλωση. Ακόμη, μπορεί να δούμε εκτεταμένες φωτιές, εκρήξεις ηφαιστείων, σεισμούς σε όλο τον πλανήτη και ακραία φαινόμενα σε μετεωρολογικό επίπεδο.

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στις 8/8 είναι τα σταθερά ζώδια: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 16 μοίρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα σπιτιού και οικογένειας μπορεί να προκύψουν με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα και μάλιστα τόσο ξαφνικά που να μην ξέρετε από πού σας ήρθαν. Ίσως αντιμετωπίσετε και κάποιες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια σας και τον χαρακτήρα σας. Αν οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με όσους αγαπάτε και να συνδεθείτε εκ νέου αν σας έχει λείψει η φροντίδα τους. Όμως, αν υπάρχουν άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια, τότε μπορεί να ξεπηδήσουν συναισθήματα οργής και να θέσετε τα όρια σας. Με αυτή τη Νέα Σελήνη ίσως επιστρέψουν αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων και κάποια τραύματα που καθόρισαν τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους να έρθουν στην επιφάνεια ώστε να τα λύσετε. Και ξέρετε εσείς πολύ καλά πως ό,τι δεν λύνεται, κόβεται… Επίσης, θα σας απασχολήσει το σπίτι ως χώρος. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να το αναδιακοσμήσετε ή να ασχοληθείτε με την ασφάλεια του ή να αναδιαμορφώσετε τον χώρο, διότι ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια εργασία με έδρα το σπίτι. Ή μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση μετά από ξαφνικά γεγονότα, είτε στη δουλειά είτε στην οικογένεια. Μην αφήσετε την αβεβαιότητα να σας καταβάλει, αν χάσετε μια μάχη δεν σημαίνει ότι χάσατε τον πόλεμο.

Δείτε περισσότερα στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ