Made in Greece η Rubee Handmade & η Άννα Τσατσούλη: Άφησε την αρχιτεκτονική για την μόδα - Πλεκτά μαγιό, ρούχα & αξεσουάρ στο χέρι με το βελονάκι

 Ο σχεδιασμός κτιρίων και η ανέγερσή τους αποτέλεσαν γρήγορα παρελθόν και το μυαλό και την καρδιά της κυρίευσε ο χώρος της μόδας.

Η Άννα Τσατσούλη πάντα είχε μία έφεση στις χειροποίητες δημιουργίες. “Έπιαναν” τα χέρια της και η κλωστή και το βελόνι ήταν αγαπημένη ενασχόληση, όμως παρέμενε χόμπι. Μέχρι που ήρθε η ώρα το χόμπι να έρθει στο προσκήνιο και να γίνει επάγγελμα.

 

Σήμερα η Άννα Τσατσούλη έχει δημιουργήσει την Rubbe Handmade και μας παρουσιάζει όμορφα και διαχρονικά κομμάτια με ιδιαίτερο στυλ για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Το κεντρικό moto του brand είναι “the difference is in the details” και ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα είναι η πολύ μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων αλλά και η δυνατότητα custom made κομματιών που κάνουν τον όρο μοναδικότητα, πραγματικότητα και για τον πιο απαιτητικό πελάτη.

 

Η καλοκαιρινή της συλλογή περιλαμβάνει μαγιό, tops, σόρτς, φούστες, κοσμήματα, άλλα πλεχτά με βελόνες κι άλλα με βελονάκι.

 

Άλλωστε όταν κάτι το αγαπάς πολύ θα το κάνεις καλά και όταν βάλεις στόχο για κάτι θα πετύχεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ