Οι καλοκαιρινές βίλες & οι sensual πισίνες του αχτύπητου τριδύμου ISV: Οι αρχιτέκτονες που υμνούν τη δωρική λιτότητα στον 21ο αιώνα (φώτο)

La joie de vivre

Το ISV Architects είναι μια αρχιτεκτονική εταιρεία με έδρα την Αθήνα και το Λονδίνο, με επικεφαλής τον Μπάμπη Ιωάννου, τον Τάσο Σωτηρόπουλο και τον Alexander Van Gilder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Fakaros (@georgefakaros)

Ξεκινώντας από το 1977 και αναλαμβάνοντας σύνθετα οικοδομικά έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι αρχιτέκτονες ISV είναι ευρέως γνωστοί για την απλή και συγκρατημένη σχεδιαστική τους γλώσσα, μεταγράφοντας ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό λεξιλόγιο στο συνεχώς μεταβαλλόμενο σκηνικό του 21ου αιώνα.

Η ISV διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο διεθνών έργων που κυμαίνονται από μεγάλης κλίμακας συγκροτήματα κατοικιών, ξενοδοχεία και κτίρια γραφείων έως μικρής κλίμακας έργα εσωτερικού σχεδιασμού.

Η ISV Architects έχει μια πολυεπιστημονική προσέγγιση στην αρχιτεκτονική, με μια βαθιά και αποδεδειγμένη ικανότητα να αντιμετωπίζει τα βασικά αρχιτεκτονικά ζητήματα από τρεις συμπληρωματικές προοπτικές: αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, κατασκευή και ανάπτυξη.

Σήμερα η ISV Architects, όπως αναφέρει στο isv.gr, απασχολεί προσωπικό 60 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων αρχιτεκτόνων, διαχειριστών κατασκευών, σχεδιαστών εσωτερικών χώρων και καλλιτεχνών CGI.

Ακολουθώντας την πορεία που ορίστηκε για τέσσερις δεκαετίες, οι ISV Architects συνεχίζουν να παράγουν μια αρχιτεκτονική που πέρα από όλα τα άλλα επιδιώκει τη χαρά της ζωής.

La joie de vivre!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ