Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Χωρισμός σοκ μετά από 12 χρόνια για το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz - Πότε τους είδαμε τελευταία φορά μαζί (φωτό -βίντεο)

Αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους... 

Μετά από 12 χρόνια σχέσης, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια δεν είναι πια μαζί, καθώς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σε κοινή δήλωσή τους στην εφημερίδα Espresso είπαν:

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί».

Οι δυο τους εξακολουθούν να τρέφουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο και προσπαθούν μετά τον χωρισμό τους να μπουν σε μια νέα καθημερινότητα.

 

 

Ο τραγουδιστής σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με την Ζέτα Μακρυπούλια και να μεταφερθεί σε άλλο σπίτι στην ίδια όμως περιοχή με την μετακόμιση να προγραμματίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση 

Η τελευταία δημόσια έξοδος του ζευγαριού ήταν τον Ιούλιο του 2020 στο θέατρο Άλσος. Το ζευγάρι είχε παρακολουθήσει την «ταράτσα του Φοίβου: Covid 19 Edition».

 

 

 

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια γιόρτασε λίγες ημέρες οριν τα γενέθλιά της μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και δημοσίευσε φωτογραφίες της με μπικίνι γράφοντας: « Ένας νέος χρόνος έρχεται για μένα με πολλά καλούδια, αγάπη, δημιουργία και χαρά! Ευγνώμων προς όλους σας για τις ευχές και την αγάπη σας!».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ