Ε πόσο sexy μπορεί να είναι ο Adam Driver – Gucci; Πολύ – Εμείς κάναμε ό, τι καλύτερο & σας τον παρουσιάζουμε καβάλα στο άλογο του Burberry

Ο διάσημος οίκος δημιουργεί έναν σύγχρονο μύθο εξερευνώντας τα παραδοσιακά στερεότυπα του ανδρισμού

Ο Adam Driver γίνεται ήρωας για χάρη του οίκου Burberry και με ένα εντυπωσιακό video κατάφερε να κάνει τους πάντες να συζητάνε για το νέο ανδρικό άρωμα του οίκου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry Beauty (@burberrybeauty)



Ο διάσημος οίκος δημιουργεί έναν σύγχρονο μύθο, εξερευνώντας τα παραδοσιακά στερεότυπα του ανδρισμού.



Ο Ricardo Tisci με το πρώτο άρωμα που κυκλοφόρησε για τον οίκο Burberry, υπό τον τίτλο Hero, θέλησε να διηγηθεί μια παλιά και ίσως λίγο ξεχασμένη ιστορία.



Ο συμβολισμός του αλόγου δείχνει μυθολογικά τη δύναμη και την υπερηφάνεια, καθώς ο άνθρωπος έβρισκε το “άλογο” που κρύβει μέσα του και γίνονταν ο εαυτός του.



Έτσι, ο Adam Driver καθώς κυνηγάει το άλογο, δηλαδή τον πραγματικό εαυτό του, στο ηλιοβασίλεμα βουτάει μαζί του στη θάλασσα.



Ο hot ηθοποιός έκανε το θεατρικό ντεμπούτο του το 2010, στο Broadway, με στην παράσταση Mrs. Warren's Profession, ένα έργο του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω. Το 2011 επέστρεψε στο Broadway, στην παράσταση Man and Boy, ένα έργο του Τέρενς Ράττιγκαν, ενώ την ίδια χρονιά έκανε και το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο, στην ταινία J. Edgar.



Το 2019, επέστρεψε στο θέατρο με το Burn This, για το οποίο κέρδισε μια υποψηφιότητα για ένα Βραβείο Τόνυ. Κέρδισε σημαντική αναγνώριση και υποψηφιότητες για δύο Βραβεία Όσκαρ και δύο Χρυσές Σφαίρες για τις ερμηνείες του στις ταινίες Η παρείσφρηση (2018) και Ιστορία Γάμου (2019).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ