Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θα χρειαστεί σήμερα να δείξουμε υπομονή και στωικότητα σε ό,τι προκύπτει

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Δευτέρα είναι η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας, καθώς έχουμε τις δύο αντιθέσεις Ερμή και Ήλιου από τον Λέοντα με τον Κρόνο. Θα χρειαστεί λοιπόν να δείξουμε υπομονή και στωικότητα σε ό,τι προκύπτει. Ο Κρόνος συνδέεται με δύσκολες συνθήκες, περιορισμούς, σκληρή δουλειά, πειθαρχία, εγκλωβισμούς.

Με την αντίθεση του προς τον Ήλιο και τον Ερμή δημιουργεί εμπόδια στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, όμως με κάποιον τρόπο βαραίνει κάπως και τη διάθεση μας. Η τάση μας θα είναι να είμαστε κάπως πιο απαισιόδοξοι και να βλέπουμε πιο έντονα την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης κι όχι τα θετικά. 

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα είναι μια ζόρικη μέρα για τους περισσότερους, καθώς έχουμε την αντίθεση Ερμή-Ήλιου με τον Κρόνο. Ο Κρόνος συνήθως αναφέρεται σε αυστηρές συνθήκες, περιορισμούς, εγκλωβισμούς που δυσχεραίνουν τη ροή στην καθημερινότητα μας. Οπότε, είναι μια από τις μέρες που όσα αποθέματα υπομονής έχετε πιθανόν να τα χρειαστείτε, κυρίως στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων.

Είναι όμως πολύ πιθανόν να υπάρχουν και κάποια εκνευριστικά γεγονότα, κυρίως σε θέματα δουλειάς ή επαφών με τους συνεργάτες σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα σας φέρνει έναν εσωτερικό διχασμό, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας από τη μια στην προσωπική σας ζωή και την οικογένεια και από την άλλη στην καριέρα έρχονται σε σύγκρουση.

Η αντίθεση Ερμή-Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργεί προοπτικές στον τομέα της καριέρας, αρκεί οι προθέσεις σας να είναι ξεκάθαρες και να μην διστάσατε μπροστά στην ανάληψη ευθυνών όσο κουραστικές κι αν είναι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση Ήλιου-Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να σας ζορίσει σε ό,τι αφορά το κομμάτι της επικοινωνίας, των σπουδών, του ανοίγματος των οριζόντων σας επαγγελματικά, αλλά θα είναι κάτι προσωρινό. Από την άλλη πρέπει να καταλάβετε πόση δύναμη κρύβει ο λόγος σας αγαπητοί μου Δίδυμοι και να προσέξετε πώς απευθύνεστε είτε στους ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνετε είτε σε αυτούς που συνεργάζεστε.

Κάποιες φορές τα λόγια είναι πιο αιχμηρά κι από μαχαίρι και δεν θα θέλατε να ανοίξετε λάθος πληγές. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ