Ο George & η Amal Clooney απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Κόμο - Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις & η απάντηση για την εγκυμοσύνη (φώτο)

Η Αμάλ δεν είναι έγκυος δεν έχω στόχο να κάνω πολλά παιδιά 

O Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Κόμο

Το  ζευγάρι που κρατά την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας , πήγε για δείπνο στο εστιατόριο Gatto Nero με ένα άλλο ζευγάρι.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον διάσημο ηθοποιό και την όμορφη δικηγόρο, πιασμένους  χέρι χέρι καθώς βγήκαν από το αγαπημένο τους - καθώς φαίνεται - εστιατόριο μετά το γεύμα τους.

Για τη βραδινή έξοδο, η Αμάλ φόρεσε ένα λαμπερό μεταλλικό χρυσό, βραδινό  φόρεμα  ενώ ο Τζορτζ ήταν ντυμένος με ένα μαύρο σακάκι και ένα  λευκό πουκάμισο με κουμπιά, αναφέρει το Harper's Bazaar. 

Είναι μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού, που κάνει κάθε χρόνο διακοπές στο ιταλικό θέρετρο.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ενώ προωθούσε την πρόσφατη ταινία του The Midnight Sky, ο George μίλησε για το πώς η γνωριμία με τη σύζυγό του πριν από χρόνια άλλαξε τελικά τη ζωή του προς το καλύτερο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και καλωσόρισαν τα πρώτα τους παιδιά, τα δίδυμα  Αλεξάντερ και Έλλα το 2017.

Ο διάσημος ηθοποιός και η δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ένα ζευγάρι που τραβάει τα φλας πάνω του όταν βγαίνει.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα  ντύθηκαν για να εντυπωσιάσουν καθώς πήγαιναν για δείπνο με την οικογένειά τους στο Κόμο.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φτάνει στο εστιατόριο του Grand Hotel Tremezzo με ταχύπλοο.

Η 43χρονη Αμάλ ήταν εκπληκτική με ένα λευκό μίντι φόρεμα . Συνδύασε το κομψό λουκ με ψηλοτάκουνες γόβες και τσάντα φάκελο.

Ο 60χρονος Τζορτζ επέλεξε ένα γκρι κοστούμι και ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά.

Μαζί με το ζευγάρι γευμάτισαν η μητέρα της Αμάλ, Μπαριά Αλαμουντίν, η αδελφή Τάλα Αλαμουντίν και ο σύζυγός της, καθώς και μερικοί φίλοι, αναφέρει το ETONLINE

Η Αμάλ δεν περιμένει παιδί 

O Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ διέψευσαν τις φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη της Αμάλ , που είχαν κυκλοφορήσει πρόσφατα.

Σε συνέντευξη του στον Guardian ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε δηλώσει ότι η χρονιά που πέρασε με την πανδημία ήταν πολύ δύσκολη για όλους, αλλά εκείνος νιώθει τυχερός γιατί έχει μια καριέρα, ένα σπίτι και μπορεί να πάει μια μικρή βόλτα με την οικογένεια του.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι η πανδημία τον έκανε να φοβάται πολύ για την υγεία του γιου του, Αλεξάντερ, ο οποίος πάσχει από άσθμα, αναφέρει το EonLine.

Τέλος μιλώντας για την πατρότητα ο Τζορτζ Κλούνεϊ δήλωσε: "Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ο στόχος τους είναι να κάνουν πολλά παιδιά. Ο δικός μου δεν είναι αυτός. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ