Ο Μπόρις & η Κάρι Τζόνσον περιμένουν το δεύτερο παιδί τους - Συγκινεί η σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού όταν μιλά για την αποβολή πριν την εγκυμοσύνη της (φώτο)

"Έζησα μια αποβολή που μου ράγισε την καρδιά" 

Ο Μπόρις Τζόνσον και η  Κάρι Τζόνσον ετοιμάζονται να καλωσορίσουν το δεύτερο παιδί τους το Δεκέμβριο.

Το ζευγάρι έχει ήδη ένα γιο τον Wilfred, ο οποίος γεννήθηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Η Κάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στο Instagram, αλλά σε μια σπαρακτική εξομολόγηση, παραδέχτηκε ότι είχε προηγουμένως αποβάλει.

«Στις αρχές του έτους, είχα μια αποβολή που  μου ράγισε την καρδιά », έγραψε. «Αισθάνομαι απίστευτα ευλογημένη που είμαι ξανά έγκυος, αλλά ένιωσα και σαν μια σακούλα γεμάτη νεύρα.

Τα θέματα γονιμότητας μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολα για πολλούς ανθρώπους, ιδιαίτερα όταν σε πλατφόρμες όπως το Instagram μπορεί να φαίνεται ότι όλα πάνε καλά.", έγραψε για να προσθέσει:

 

 

"Ένιωσα πραγματικά πιο άνετα όταν  άκουσα από ανθρώπους  ότι είχαν βιώσει την ίδια απώλεια, οπότε ελπίζω ότι με κάποιον πολύ μικρό τρόπο αυτή η δημοσίευση μου,  θα μπορούσε να βοηθήσει και άλλους".

Παράλληλα με την εγκάρδια λεζάντα της, η Carrie δημοσίευσε επίσης μια εικόνα από ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι με μπλε καροτσάκι.

Ο γιος του ζευγαριού Γουίλφρεντ μεγαλώνει ήδη γρήγορα, σύμφωνα με όσα  εξήγησε στην The Mail την Κυριακή τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Μπόρις Τζόνσον, που είπε,  ότι ο μικρός γιος του είχε ήδη αρχίσει να μαθαίνει να μπουσουλάει  και είχε βγάλει τα δύο πρώτα του δόντια.

Άλλες αποκαλύψεις για το μικρό αγόρι περιλαμβάνουν το γεγονός ότι το αγαπημένο του φαγητό είναι το γιαούρτι και τα σμέουρα και ο καλύτερος φίλος του είναι ο Ντίλιν, το κατοικίδιο της οικογένειας Τζακ Ράσελ. 

Ο Μπόρις Τζόνσον  έχει τέσσερα ενήλικα παιδιά με τη δεύτερη σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ, με την οποία παντρεύτηκε ο πολιτικός πριν από 25 χρόνια. Έχει επίσης μια έντεκαχρονη κόρη με την Helen Macintyre, η οποία είναι σύμβουλος τέχνης, αναφέρει το Hello Magazine.

 

 

Κατά τη διάρκεια των γενικών εκλογών τον Νοέμβριο, ρωτήθηκε από το LBC πόσα παιδιά είχε και απάντησε: "Αγαπώ πολύ τα παιδιά μου, αλλά δεν έχουν σχέση με  αυτές τις εκλογές. Επομένως, δεν πρόκειται να τα σχολιάσω".

Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας και η Κάρι παντρεύτηκαν νωρίτερα φέτος σε μια τελετή έκπληξη που πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό του Γουέστμινστερ.

 

 

Το ζευγάρι στη συνέχεια έδωσε δεξίωση στον κήπο του σπιτιού τους, κάτι που κάνουν και πολλά βασιλικά ζευγάρια.

 

 

Διαβάστε επίσης: Βασιλικά love story: Πώς γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν 14 γαλαζοαίματα ζευγάρια - Η Λετίσια - η Μάξιμα - η βασίλισσα Ελισάβετ - & οι αγαπημένοι τους (φώτο)

Όταν η πριγκίπισσα Βεατρίκη  παντρεύτηκε τον Edoardo Mapelli Mozzi στην αρχή της πανδημίας του κοροναϊού, οι γιορτές του γάμου της πραγματοποιήθηκαν στο Royal Lodge, το σπίτι της οικογένειάς της.

Επιπλέον, όταν η αδελφή της Πριγκίπισσα Ευγένια παντρεύτηκε τον Τζακ Μπρουκσμπανκ το 2018, κάλεσε και εκείνη καλεσμένους να γιορτάσουν στο όμορφο σπίτι των γονιών της Πρίγκιπα Άντριου και Σάρα Φέργκιουσον.

 

 

Η ίδια η βασίλισσα είχε τη δική της γαμήλια δεξίωση στο σπίτι, με το πρωινό του γάμου να γιορτάζει το γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Πολλοί A-listers επέλεξαν επίσης να κρατήσουν τις γιορτές του γάμου στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των Ariana Grande, Ellen DeGeneres και Cameron Diaz.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ