Royal Love stories: Πώς γνωρίστηκαν & ερωτεύθηκαν 14 διάσημα ζευγάρια πριγκήπων & βασιλιάδων - Φελίππε & Λετίσια - Κέιτ & Ουίλιαμ -Ευγενία & Τζακ (φώτο)

Σε  μια παμπ, στο πανεπιστήμιο, στο γυμναστήριο ή σε ένα φεστιβάλ, οι πρώτες τους συναντήσεις είναι πολύ συνηθισμένες - δίνοντας σε όλους ελπίδα ότι και εμείς θα μπορούσαμε να βρούμε τον δικό μας Πρίγκιπα στα πιο φυσιολογικά μέρη!

H αλήθεια είναι ότι το να βρεις το "άλλο σου μισό" στις μέρες μας είναι δύσκολη υπόθεση

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο πολύπλοκα όταν διαθέτεις πλούτο και... βασιλικό τίτλο.  Τότε, σε κάποιες περιπτώσεις η εύρεση της αληθινής αγάπης και του "ένα" ή της "μίας" στη ζωή μας γίνεται σωστός γολγοθάς. 

Κι όμως οι γαλαζοαίματοι που θα δείτε παρακάτω δεν άφησαν τον τίτλο τους να τους εμποδίσει στο να βρουν τον σύντροφο της ζωής τους.

Σε  μια παμπ, στο πανεπιστήμιο, στο γυμναστήριο ή σε ένα φεστιβάλ, οι πρώτες τους συναντήσεις είναι πολύ συνηθισμένες - δίνοντας σε όλους ελπίδα ότι και εμείς θα μπορούσαμε να βρούμε τον δικό μας Πρίγκιπα στα πιο φυσιολογικά μέρη!

1 Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον γνωρίστηκαν το 2001, ενώ το ζευγάρι σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του St Andrews.

Η μελλοντική βασίλισσα ήταν φοιτήτρια Ιστορίας της Τέχνης που τράβηξε την προσοχή του νεαρού βασιλιά όταν ανέβηκε στην πασαρέλα μιας επίδειξης μόδας στο Πανεπιστήμιο St Andrews.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κέιτ ένιωσε έλξη για  τον μέλλοντα σύζυγό της όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, και ο Ουίλιαμ ανταποκρίθηκε πίνοντας ένα ποτό.

 Μιλώντας για την πρώτη τους αμοιβαία έλξη , ο μελλοντικός βασιλιάς  δήλωσε: «Όταν γνώρισα για πρώτη φορά την Κέιτ, ήξερα ότι υπήρχε κάτι πολύ ιδιαίτερο σε αυτήν και ήξερα ότι υπήρχε κάτι που ήθελα να εξερευνήσω εκεί».

 

 

Μιλώντας στη συνέντευξή τους για αρραβώνα το 2010, η Kate εξήγησε: «Μετακομίσαμε μαζί ως φίλοι, επειδή ζούσαμε μαζί, ζούσαμε και με δύο άλλους για λίγο και η σχέση άρχισε να  ανθίζει από εκεί πραγματικά, απλώς είδαμε περισσότερα ο ένας για  τον άλλον. και κάναμε περισσότερη παρέα  και έτσι ξεκίνησε  από εκεί  ».

2 Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έβγαιναν  δύο χρόνια πριν ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2017, με το βασιλικό ζευγάρι να καλωσορίζει το πρώτο τους παιδί, τον Άρτσι,  τον Μάιο του 2019 και την κόρη τους, Λίλιμπετ, τον Ιούνιο του 2021.

 

 

Στη συνέντευξη  για τους αρραβώνες τους στο BBC, μετά την ανακοίνωση των σχεδίων τους για το γάμο, ο Χάρι αποκάλυψε ότι μία κοινή φίλη τους είχε συστήσει τον Ιούλιο του 2016, με το ζευγάρι να συμφωνεί σε ραντεβού στα τυφλά στο Λονδίνο.

 

 

Η Meghan συνέχισε εξηγώντας: "Επειδή είμαι από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν μεγαλώνεις με την ίδια κατανόηση για τη  βασιλική οικογένεια

. Δεν ήξερα πολλά γι 'αυτόν, οπότε το μόνο πράγμα που είχα ρωτήσει (σ.σ. την κοινή   μας φίλη) όταν είπε ότι ήθελε να μας τα  φτιάξει, ήταν, "Λοιπόν είναι καλός;" Γιατί αν δεν ήταν ευγενικός, δεν φαινόταν ότι θα είχε νόημα ».

 

 

3 Η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου

Η βασίλισσα Ελισάβετ  και ο πρίγκιπας Φίλιππος συναντήθηκαν το 1934 στο γάμο της πριγκίπισσας Μαρίνας της Ελλάδας και της Δανίας (ξάδερφη του Φιλίππου) και του πρίγκιπα Γεωργίου δούκα του Κεντ (θείος της Ελισάβετ), όταν η βασίλισσα ήταν μόλις οκτώ ετών.

 

 

Πέντε χρόνια αργότερα, οι δύο νέοι  συναντήθηκαν ξανά στο Royal Naval College στο Ντάρμουθ, ανταλλάσσοντας γράμματα μετά από αυτή τη συνάντηση.

 

 

Το 1946, ο Φίλιππος ζήτησε από τον βασιλιά Γεώργιο VI το χέρι της κόρης του, το ζευγάρι παντρεύτηκε την επόμενη χρονιά.

Ο Δούκας πέθανε δυστυχώς σε ηλικία 99 ετών τον Απρίλιο του 2021, έχοντας 73 χρόνια γάμου με τη βασίλισσα.

 

 

4 Zara και Mike Tindall

Ο πρίγκιπας Χάρι σύστησε  στον παίκτη ράγκμπι Μάικ Τίνταλ την ξαδέρφη του Zara,  το 2003, όταν ήταν όλοι στο Σίδνεϊ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι.

Η Zara γνώρισε τον μελλοντικό της σύζυγο στο μπαρ Manly Wharf στο Σίδνεϊ.

Μιλώντας στη The Daily Mail το 2011, ο Μάικ εξήγησε: «Βρισκόταν σε ένα κενό από τις ασχολίες της και στην Αυστραλία με φίλους, ο Κλάιβ (Γούντγουορντ, προπονητής) μόλις μου είχε πει ότι είχα απορριφθεί για τον ημιτελικό, οπότε πήγα για μια μπύρα με δύο άλλους που δεν έπαιζαν, τον Martin Corry και τον Austin Healey.

 

 

Η Zara ήταν στο ίδιο μπαρ. γνωριστήκαμε αλλά δεν μιλήσαμε τόσο πολύ. Αργότερα, η Austin μου έδωσε τον αριθμό της και είπε:

"Θέλει να της στείλεις μήνυμα, για να της πεις πού θα πάτε για διασκέδαση  όλοι μετά τον τελικό για να μπορέσει να έρθει ».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2011 στο Canongate Kirk του Εδιμβούργου.

 

 

5 Πριγκίπισσα Ευγένια και Τζακ Μπρουκσμπανκ

Η πριγκίπισσα Ευγένια και ο Τζακ Μπρουκσμπανκ γνωρίστηκαν το 2010, αφού τους σύστησαν κοινοί τους φίλοι  ενώ έκαναν σκι στο Βερμπιέρ.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με το ζευγάρι μετά τον αρραβώνα τους το 2018, ο Τζακ εξήγησε: "Κάναμε σκι και αυτό που συνέβη  ήταν καταπληκτικό. Αγάπη με την πρώτη ματιά."

 

 

Φαίνεται πιθανό ότι το ζευγάρι μπορεί να συναντιόταν έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή  καθώς ο Τζακ ήταν ο πρώην μάνατζερ του Mayfair club Mahiki, το οποίο είναι ένα κλαμπ που λατρεύουν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας  συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι.

 

 

6 Πριγκίπισσα Βεατρίκη και Εντοάρντο Μαπέλι Μόζι

Ο πατέρας του Εντοάρντο γνώρισε τη μητέρα της Βεατρίκης  Σάρα, Δούκισσα της Υόρκης  στο ελβετικό χιονοδρομικό θέρετρο Verbier το 1972 και οι οικογένειες διατηρούσαν φιλικές σχέσεις εδώ και χρόνια.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Εντοάρντο έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο Gala της Εθνικής Πινακοθήκης 2019. Την ίδια χρονιά, βρέθηκαν μαζί στο Grand Prix του Μπαχρέιν και ο Edoardo συνόδευσε την πριγκίπισσα Βεατρίκη σε ένα οικογενειακό ταξίδι.

 

 

Στη συνέχεια έκαναν κοινή εμφάνιση στο γάμο της Λαίδης Gabriella Windsor με τον Thomas Kingstonλ τον Μάιο στο παρεκκλήσι του St. George στο Windsor.

Ο Edoardo έκανε πρόταση γάμου στην πριγκίπισσα Βεατρίκη  στην Ιταλία με ένα υπέροχο δαχτυλίδι αρραβώνων από τον Βρετανό κοσμηματοπώλη Shaun Leane και ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε το 2019.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους  σε έναν ιδιωτικό γάμο στο Windsor κατά τη διάρκεια της πανδημίας τον Ιούλιο του 2020 και τώρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί το φθινόπωρο του 2021.

7 Η βασίλισσα Λετίσια  και ο  πρίγκιπας Φελίπε

Όταν η βασίλισσα Λετίσια συνάντησε τον δεύτερο σύζυγό της πρίγκιπα Φελίπε το 2002, η γνωστή δημοσιογράφος εργαζόταν στην τηλεόραση Espanola στο ειδησεογραφικό της κανάλι 24 Horas.

Η επιτυχημένη τηλεοπτική παρουσιάστρια έκανε ρεπορτάζ μια περιβαλλοντική καταστροφή που προκάλεσε ένα δεξαμενόπλοιο που είχε βυθιστεί στα ανοικτά των ακτών της Γαλικίας, όταν γνώρισε τον πρίγκιπα Φελίπε που είχε έρθει για να προσφέρει την υποστήριξή του στις κοινότητες που επλήγησαν από τη διαρροή πετρελαίου.

 

 

Το ζευγάρι ανακοίνωσε  τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο του 2003. ,και παντρεύτηκε το επόμενο έτος. Είχαν προηγηθεί κρυφά ραντεβού για ένα χρόνο.

 

 

8 Η πριγκίπισσα Μαρία και ο διάδοχος της Δανίας

Η Πριγκίπισσα Μαρία και ο πρίγκιπας Φρεδερίκος  παντρεύτηκαν το 2004 στον καθεδρικό ναό της Κοπεγχάγης. Το ζευγάρι συναντήθηκε μόλις τέσσερα χρόνια νωρίτερα στο Σίδνεϊ.

 

 

Η ιστορία αγάπης του βασιλιά της Δανίας δεν ξεκίνησε σαν ένα παραμύθι, αλλά ως μια επίγεια συνάντηση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2000 στο Σίδνεϊ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην παμπ Slip Inn στο Σίδνεϊ, ενώ ο Φρεδερίκος αγωνιζόταν με την ιστιοπλοϊκή ομάδα της Δανίας.

9 Πριγκίπισσα Άννα και αντιναύαρχος Σερ Τιμ Λόρενς

Η μοναχοκόρη της βασίλισσας Ελισάβετ γνώρισε τον δεύτερο σύζυγό της, Sir Tim Laurence, όταν υπηρέτησε ως ιππότης στο παλάτι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 1992 στην ενοριακή εκκλησία Crathie, Ballater, κοντά στο Balmoral.

 

 

Μένουν στο σπίτι της πριγκίπισσας Άννας στο,  Gloucestershire, Gatcombe Park.

 

 

10 Η πριγκίπισσα της Σουηδίας Βικτώρια και ο Δανιήλ της Σουηδίας

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο  Δανιήλ έγινε personal trainer  της Βικτώριας το 2001. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010, την ίδια ακριβώς ημέρα πουπαντρεύτηκαν  οι γονείς της Βικτώρια το 1976.

11 Η πριγκίπισσα Μέτε Μαρίτ της Νορβηγίας και ο πρίγκιπας Χάακον

 

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε  το 2001 και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βασιλικά ζευγάρια της Ευρώπης.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1999, σε μια συναυλία στο Quart Festival στο Kristiansand, αρραβωνιάστηκε ένα χρόνο αργότερα, αναφέρει το Hello. Magazine

 

 

12 Η βασίλισσα Μάξιμα και ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος της Ολλανδίας

Η Maxima γνώρισε τον βασιλιά Γουλιέλμο Αλέξανδρο τον Απρίλιο του 1999 στην εαρινή έκθεση της Σεβίλλης στην Ισπανία.

 

 

Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα των Κάτω Χωρών αποκάλυψαν αργότερα σε συνεντεύξεις ότι η  Μάξιμα αγνοούσε τον τίτλο του  Γουλιέλμου όταν συναντήθηκαν  για πρώτη φορά.

Μετά την αρχική συνάντησή τους στην έκθεση, το ζευγάρι συναντήθηκε ξανά δύο εβδομάδες αργότερα στη Νέα Υόρκη όπου εργαζόταν η Maxima και η σχέση τους άνθισε από εκεί.

 

 

13 Πρίγκιπας Κρίστιαν του Ανόβερο και Αλεσάντρα ντε Όσμα

Ο πρίγκιπας Κρίστιαν του Ανόβερου και η Αλεσάντρα ντε Όσμα έκαναν επίσημα τον γάμο τους σε μια οικογενειακή πολιτική τελετή το 2017, αλλά το ζευγάρι γιόρτασε επίσημα με μια πολυτελή τελετή στη Λίμα τον Μάρτιο του 2018. Η 33χρονος συνάντησε την πανέμορφη 25χρονη  το 2005, όταν ήταν ξεναγός κατά τη διάρκεια ενός από τα ταξίδια του Πρίγκιπα στο Περού, αλλά το ζευγάρι  ξεκίνησε να βγαίνει  λίγα χρόνια αργότερα.

 

 

14 Πριγκίπισσα Σοφία - Πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος της Σουηδίας

Ο γοητευτικός πρίγκιπας και η πρώην σταρ της τηλεόρασης συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός γεύματος με φίλους, με τη Σοφία να εξηγεί στο σουηδικό κανάλι TV 4 σε κοινή συνέντευξη με τον μελλοντικό σύζυγό της ότι η συνάντησή τους ήταν "έρωτας με την πρώτη ματιά".

 

 

Η Σοφία εξήγησε ότι: "Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα στον Κάρολο Φίλιππο ήταν ότι φαινόταν πολύ ταπεινός" προσθέτοντας, "Όταν τον γνώρισα, είδα ότι ήταν απίστευτα φυσικός, πολύ έξυπνος και πολύ ταπεινός."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ