Watching New York: Ένα Instagram account με φωτό απλών, stylish νέων σαν σταρ - λες και τις τραβούν paparazzi! - Τι λέει ο δημιουργός του

Τα «μοντέλα» έχουν κάτι κοινό… το στυλ!

Υπάρχει ένα Instagram account με φωτογραφίες καθημερινών, στυλάτων νέων που απεικονίζονται λες και τους έχει τραβήξει κάποιος paparazzi.

Και όμως δεν πρόκειται για κάποιους σταρ, αλλά και απλούς Νεοϋορκέζους που περπατούν στους δρόμους της αμερικανικής μητρόπολης. Ο Johnny Cirillo και ο φακός του όμως καραδωκούν!

 

 

Στο Watching New York ο φωτογράφος ανεβάζει φωτογραφίες ζευγαριών, αγοριών και κοριτσιών τους οποίους αποθανατίζει έτσι ώστε να μοιάζουν με celebrities, που απολαμβάνουν την βόλτα τους στα μαγαζιά, στους δρόμους και το κέντρο της Νέας Υόρκης.

Το Instagram account του, που έχει πάνω από 240 χιλιάδες followers, είναι γεμάτο με απίθανες φωτογραφίες αφού όλα τα «μοντέλα» έχουν κάτι κοινό… το στυλ!

 

 

Ο Cirillo συνήθως τραβάει νεαρούς και νεαρές, ενώ η σελίδα του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι πηγή ατελείωτης έμπνευσης για μοντέρνα, street style looks.

Και το καλύτερο; Δεν θα τα έχει επιμεληθεί κάποιος στυλίστας - όπως συχνά συμβαίνει στις paparazzi φωτογραφίες των διασήμων - αφού μιλάμε για καθημερινούς ανθρώπους. Να σημειωθεί βέβαια ότι ο φωτογράφος παίρνει την άδεια από τους «ανυποψίαστους» περαστικούς, πριν ανεβάσει τις εικόνες στα social media.

 

 

Ο Johnny Cirillo δημιούργησε το account του το 2016 και σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος στην Vogue «ήμουν και παραμένω μεγάλος θαυμαστής του αείμνηστου Bill Cunningham (σ.σ γνωστός φωτογράφος μόδας). Ήμουν συχνά στο γραφείο της γυναίκας μου και ευχόμουν να τον δω πάνω στην δράση.

Δυστυχώς δεν συνέβη ποτέ. Την ημέρα που έφυγε από την ζωή (το 2016) σκέφτηκα ότι η φωτογραφία μόδας στον δρόμο, όπως έκανε και αυτός τόσα χρόνια, ήταν ο τρόπος μου να τον τιμήσω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ