Paulina Porizkova: Στα 56 της ποζάρει γυμνή σε εξώφυλλο της Vogue - Το εμβληματικό μοντέλο της Estée Lauder fit παρά ποτέ (φωτό)

Μια γυναίκα που «αγκαλιάζει» την ηλικία της!

Πιο fit από ποτέ η Paulina Porizkova, στα 56 της, ποζάρει με το μπικίνι της, αλλά και με διαφανές κορμάκι σε εξώφυλλο της Vogue Τσεχοσλοβακίας.

Το topmodel και άλλοτε μούσα της Estée Lauder είναι από τις γυναίκες που «αγκαλιάζουν» την ηλικία και την φυσική ομορφιά τους, με την ίδια να στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για το γήρας μέσα από πρόσφατη ανάρτησή της στα social media.

Παράλληλα πριν λίγο καιρό το μοντέλο, ηθοποιός και συγγραφέας από την Τσεχία είχε φωτογραφηθεί για το γνωστό περιοδικό, 40 χρόνια μετά το πρώτο της cover. Όπως θα δείτε και στις εικόνες που έχουν δημοσιευθεί στα social media της, πέρα από το ότι διαθέτει ένα αψεγάδιαστο σώμα, η καλλονή δεν φοβάτει να δείξει τις ρυτίδες της.

Twitter/@paulinaporizkov

Άλλωστε η Porizkova αναρτά συχνά φωτογραφίες  στις οποίες μας δείχνει το σώμα της, αλλά και μέσα από τις οποίες επιδιώκει να παροτρύνει τις γυναίκες να αγαπήσουν το δικό τους.

Σε ένα από τα τελευταία της post λοιπόν την είδαμε να ποζάρει με ένα ανοιχτόχρωμο, μικροσκοπικό μπικίνι και να γράφει για τη γήρανση και την «εμμονή» με την νεότητα ότι:

«Καταπολέμηση της ηλικίας. Αντιστροφή γήρανσης. Ξανάνιωμα. Αντιγηραντικό. Τίποτα από αυτά δεν είναι δυνατό. Ωστόσο, αν κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για τη γήρανση, αυτό θα δείτε. Χάπια, φίλτρα και προπονήσεις για την καταπολέμηση της διαδικασίας γήρανσης. Ξέρετε [ποιος] είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσετε τη γήρανση; Ο Θάνατος. Δεν θέλω να αγωνίζομαι καθημερινά για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Αλλά θέλω να κάνω το καλύτερο με αυτό που μου δόθηκε. Και θέλω να ακτινοβολώ ένα λαμπερό φως στις σκοτεινές γωνιές της ντροπής που συσσωρεύεται στις γυναίκες επειδή τολμούν να γεράσουν. Δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο μόνη μου, αλλά αν νιώθετε όπως εγώ, υπάρχουν μερικές καταπληκτικές γυναίκες εδώ στο Instagram, από τις οποίες εμπνέομαι κάθε μέρα. Υπάρχουν πολλές πολλές ακόμα και επιρροές για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, αλλά για τώρα επιλέγω αυτές που αποδέχονται την ηλικία τους και το κάνουν όμορφα».

Στο Post της έχει κάνει μεταξύ άλλων ταγκ και την ηθοποιό Andie MacDowell, που τράβηκε όλα τα βλέμματα πάνω της στις φετινές Κάννες με το φυσικό, γρκιζαρισμένο της look.

Σημειώνεται ότι το μοντέλο από το 1989–2019 ήταν παντρεμένο με τον μουσικό και παραγωγό Ric Ocasek, (έφυγε από την ζωή το 2019). Το ζευγάρι απέκτησε μαζί δύο παιδιά, τον 23χρονο σήμερα Oliver Orion και τον 27χρονο Jonathan Raven.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ