Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το Σαββατοκύριακο έχει ένταση - η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η υπομονή, όχι οι σπασμωδικές αντιδράσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Το Σαββατοκύριακο έχει ένταση από τη μια, καθώς 5 πλανήτες μεταξύ τους αντιμάχονται ο ένας τον άλλον σε δυσαρμονικές όψεις στα σταθερά ζώδια που φέρουν περισσότερο το βάρος (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Από την άλλη όμως, μας δίνει και ευκαιρίες να ξεδώσουμε, να περάσουμε καλά και να κάνουμε δραστηριότητες που μας αρέσουν, καθώς παράλληλα θα σχηματίζονται και κάποιες πιο διασκεδαστικές όψεις, όπως το τρίγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο με την Αφροδίτη στην Παρθένο το βράδυ του Σαββάτου. Επειδή προχωράμε προς την αναμέτρηση του Ερμή και του Ήλιου με τον Κρόνο τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, ας είμαστε όλοι λίγο πιο υπομονετικοί με τις ακραίες μετεωρολογικές συνθήκες που προβλέπονται για τις επόμενες ημέρες, να προσέχουμε ιδιαίτερα στις μετακινήσεις μας (Ερμής) και στην επικοινωνία. Συνήθως τα προβλήματα με τον Κρόνο αφορούν πάντα συνθήκες που μας δυσκολεύουν, νόμους, κανονισμούς, περιορισμούς.

Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η υπομονή κι όχι οι σπασμωδικές αντιδράσεις. Επειδή η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή την Κυριακή προσδίδει έναν ταξιδιάρικο χαρακτήρα στην 1η μέρα του Αυγούστου, που για πολλούς ξεκινούν οι διακοπές τους και η κίνηση στους δρόμους και λόγω καύσωνα θα είναι αυξημένες, ας είμαστε όλοι κάπως πιο ανεκτικοί.

ΚΡΙΟΣ

Από τη μια το Σαββατοκύριακο έρχεται με πρακτικές κυρίως ενασχολήσεις και έγνοιες, με θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι έχετε βαρετά πράγματα να κάνετε που δεν σας ενθουσιάζουν ιδιαίτερα. Όμως, αν είστε λίγο υπομονετικοί, είναι από τις μέρες που μπορεί να ξεμπερδέψετε με αρκετές εκκρεμότητες και να βρείτε και τον χρόνο για μια βόλτα, μια έξοδο το βράδυ του Σαββάτου που θα σας φτιάξει το κέφι.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο την Κυριακή μπορεί να έχει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, καθώς πραγματοποιείται μέσα στον τομέα των φλερτ, του έρωτα, των γνωριμιών. Κάποιος-α μπορεί να σας κάνει κλικ. Τώρα αν θα έχει και μέλλον η ιστορία σας θα δείξει στον χρόνο. Από την άλλη, αυτή η όψη έχει διασκεδαστικό χαρακτήρα και μπορεί να σας δώσει μια μέρα που έχει προοπτικές να περάσετε όμορφα με φίλους ή με τα παιδιά σας αν είστε γονείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές φορές όταν σκεφτόμαστε όλα όσα έχουμε να κάνουμε στην καθημερινότητα μας και αναφέρομαι φυσικά στις υποχρεώσεις είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι, είτε και απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό, γίνονται βουνό στο μυαλό μας και βραχυκυκλώνουμε. Αυτό είναι ένα από τα σενάρια αυτού του Σαββατοκύριακου για σας τους Ταύρους, που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα κάνει αρκετά δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο, τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Ουρανό.

Όμως, αντί να μπλοκάρετε, προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες και να ταξινομήσετε αυτά που έχετε να κάνετε σε βαθμό επείγοντος και μη. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τελικά μπορείτε μέσα στο πολυάσχολο πρόγραμμα σας να έχετε και κάποιες ανάσες χρόνου και να κάνετε πιο διασκεδαστικά πράγματα που θα σας επιτρέψουν να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις σας με έναν πιο χαλαρό τρόπο και να είστε αποτελεσματικοί. Το βράδυ του Σαββάτου, που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη, αφιερώστε το σε αυτούς που αγαπάτε, κανονίστε μια έξοδο ή απολαύστε ένα πιο ευχάριστο και χαλαρό βραδάκι σπίτι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θέση της Σελήνης στον Ταύρο και οι αρκετά απαιτητικές της όψεις κυρίως το Σάββατο δεν είναι ακριβώς αυτό που θα θέλατε για το γουηκέντ σας, αλλά ευτυχώς υπάρχουν κι άλλες όψεις, όπως η σύνοδος του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Ερμή την Κυριακή, που λειτουργούν εξισορροπητικά.

Ενδεχομένως είναι από τα Σαββατοκύριακα που έχετε συσσωρεύσει πολλές εκκρεμότητες από όλη την εβδομάδα και πρέπει να τις ολοκληρώσετε. Ή αν ετοιμάζεστε να φύγετε για διακοπές να έχετε να κάνετε προετοιμασίες για να μην αφήσετε πίσω σας χάος. Η τάση φυγής θα είναι έντονη στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να βρεθείτε στην πιο κοντινή παραλία και να δροσιστείτε από τον καύσωνα. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη το βράδυ του Σαββάτου είναι μια υπέροχη όψη για να περάσετε διασκεδαστικά με την παρέα σας, ακόμη και στο μπαλκόνι του σπιτιού σας αν δεν έχετε κέφια για εξόδους.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ