Τρία μικρά παιδιά 3, 5 και 8 ετών περιφέρονταν στον δρόμο: Είδαν τον αστυνομικό και… - «Η μαμά μας είναι νεκρή, ψάχνουμε τον μπαμπά»

«Υπάρχει αίμα παντού»

Νωρίς το πρωί της Τρίτης περιφέρονταν τρία μικρά παιδιά σε έναν σκοτεινό δρόμο του Σαν Αντόνιο στις ΗΠΑ, όταν αστυνομικός τα πλησίασε ρωτώντας τα τι κάνουν έξω τέτοια ώρα.

Τα παιδιά, ηλικίας 4, 5 και 8 ετών, τα οποία βρίσκονταν μερικά τετράγωνα μακριά από το σπίτι τους, του είπαν ότι «η μαμά τους είναι νεκρή».

Αμέσως οι αστυνομικοί απομάκρυναν τα δύο μικρότερα παιδιά, τα οποία μετέφεραν σε ένα μαγαζί για να φάνε κάτι, ενώ ο 8χρονος οδήγησε τις Αρχές στο σπίτι τους, όπου η γυναίκα εντοπίστηκε αιμόφυρτη στην μπανιέρα.

Όπως συγκεκριμένα ανέφεραν αξιωματούχοι του αστυνομικού τμήματος του Σαν Αντόνιο στην Daily Mail τα παιδιά είπαν στον αστυνομικό ότι «η μαμά είναι νεκρή και ψάχνουμε το σπίτι του μπαμπά».

Ενώ πρόσθεσαν: «Υπάρχει αίμα παντού».

 

Η 31χρονη μητέρα βρέθηκε σε σοβαρή κατάσταση γεμάτη αίματα στην μπανιέρα του σπιτιού της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένη από μαχαίρι στα πόδια και στην κοιλιά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η γυναίκα αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις αρχές για να εξακριβωθεί τι προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της. 

Συνεπώς δεν είναι ξεκάθαρο εάν τα τραύματα προκλήθηκαν από την ίδια ή από κάποιο άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα τρία παιδιά είναι τώρα με τη γιαγιά τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ