Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το έγκλημα στην Δάφνη: Γειτόνισσα είχε προειδοποιήσει για τον συζυγοκτόνο - ''Την σκότωσε τελικά'' (βίντεο)

Τη σκότωσε γιατί τη ζήλευε παθολογικά....

Σοκάρει η άγρια δολοφονία μιας 31χρνονης γυναίκας στην Δάφνη από τον σύζυγό της. 

Ο 40χρονος δολοφόνησε το μεσημέρι την 31χρονη σύζυγό του, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οδό Λάμπρου Κατσώνη, στη Δάφνη και στη συνέχεια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου και παραδόθηκε.  

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο δράστης, που είναι Αλβανός, έσφαξε τη γυναίκα, επειδή την ζήλευε, όπως ισχυρίστηκε.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι βρήκαν το θύμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.       

Ο κατηγορούμενος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συζυγοκτόνος ζήλευε παθολογικά τη 31χρονη και είχε φτάσει στο σημείο να μην την αφήνει να μιλά με άνθρωπο. Το ζευγάρι τσακωνόταν αρκετά συχνά και μάλιστα μία γειτόνισσα είχε καλέσει την αστυνομία, καθώς άκουγαν τα όσα γίνονται.

Μαρτυρία γειτόνισσας - Την σκότωσε τελικά

«Σήμερα το βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα, που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν την Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά, δεν μπήκαν καν στον κόπο να κατέβουν, άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!», είχε γράψει γειτόνισσα σε ανάρτησή της, την οποία αναδημοσίευσε μετά τη δολοφονία, σχολιάζοντας: «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ