Made in Greece τα Greek chic Handmades & η Ελευθερία Τυράκη - Σανδάλια για μοναδικές εμφανίσεις από γυναίκες κάθε ηλικίας.

Δημιουργίες που θυμίζουν μονομιάς καλοκαίρι και νησί. 

Η Greek Chic Handmades δημιουργήθηκε από την Ελευθερία Τυράκη στα τέλη του 2012. Μέχρι τότε εργαζόταν ως ηχολήπτρια σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό, που γνώρισε το πρόσωπο της οικονομική κρίσης κι έτσι αποφάσισε να κάνει το βήμα και να ασχοληθεί με κάτι που πάντα αγαπούσε και ίσως και να καταπίεζε βαθιά μέσα της, λόγω των συνθηκών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Chic Handmades Sandals (@greekchichandmades)

Κάπως έτσι, βλέποντας την κρίση σαν ευκαιρία γεννιέται η  Greek Chic Handmades και τα πρώτα 100% ελληνικά, χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια.  Στη συνέχεια προστέθηκαν στη συλλογή της τα αξεσουάρ, οι τσάντες και τα περικάρπια.

"Low in heel, high in style"

Μπορεί οι δημιουργίες της να είναι χαμηλές σε τακούνι, όμως έχουν μοναδικό στυλ. Άλλωστε "τι να το κάνεις το κομψό αν δεν είναι άνετο;", όπως έχει δηλώσει και η ίδια η Ελευθερία στο παρελθόν. Τόσο σχεδιαστικά όσο και ποιοτικά τα σανδάλια της Ελευθερίας διαφέρουν απ' όσα κυκλοφορούν στην αγορά και χαρακτηρίζονται "τουριστικά".

Τα σχέδια είναι πρωτότυπα και τα υλικά εξαιρετικής ποιότητας και το σημαντικότερο είναι ότι απευθύνονται σε κάθε γυναίκα καθώς όλες μπορούν να βρουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα δικά τους ξεχωριστά γούστα. 

Γάμος, βάφτιση, πάρτυ, διακοπές, ακόμη και στη δουλειά ή και στις καθημερινές υποχρεώσεις τα σανδάλια Greek Chic Handmades μπορούν να σταθούν σε κάθε περίπτωση και να δώσουν στη γυναίκα που τα φοράει άνεση και ταυτόχρονα στυλ που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ