Φουλ ερωτευμένος με την γυναίκα του ο Δημήτρης Σκουλός: Το ποστ για τα γενέθλιά της - «Θα σ'αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος» (φωτό)

Πριν λίγο καιρό έγιναν γονείς για δεύτερη φορά!

Φουλ ερωτευμένος με την γυναίκα του Τζέλα είναι ο Δημήτρης Σκουλός, που μοιράστηκε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλια της αγαπημένης του.

Ειδικότερα ο διάσημος φωτογράφος και κριτής του GNTM ανέβασε μια εικόνα στην οποία τους βλέπουμε αγκαλισμένους, ενώ συνόδεψε το ποστ του με τα πιο γλύκα λόγια.

«Σήμερα έχει γενέθλια το μωρό μου, η γυναίκα μου, η σύντροφος μου ,η φίλη μου, η μάνα μας. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️. Θα σ'αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος. #nameanexesaiosomporeis».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by skoulos (@skoulos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by skoulos (@skoulos)

Υπενθυμίζεται ότι η Τζέλα πριν λίγο μόλις καιρό έφερε στον κόσμο το δεύτερό τους παιδί, ενώ το ζευγάρι έχει ακόμα ένα κοριτσάκι τη Μάιρα.

Ο Σκουλός ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το χεράκι της μικρής και το βραχιολάκι που βάζουν στα μωρά στο μαιευτήριο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by skoulos (@skoulos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by skoulos (@skoulos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by skoulos (@skoulos)

«Τρείς πολύ μεγάλες χαρές έχω νιώσει στη ζωή μου. Η πρώτη πριν 13 χρόνια όταν παντρεύτηκα τη γυναίκα της ζωής μου. Η δεύτερη πριν 8 1/2 χρόνια όταν γεννήθηκε ο ήλιος μου. Και σήμερα γιατί γεννήθηκε το φεγγάρι μου. Ερωτευμένος για πάντα .❤️» έγραψε στο ποστ του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ