Τρόμος για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του στην Βούλα - ήταν μέσα μαζί με την γυναίκα του (φωτό)

Μόλις έγιναν αντιληπτοί τράπηκαν σε φυγή

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στη Βούλα, την ώρα που εκείνος και η γυναίκα του βρισκόντουσαν μέσα σε αυτό.

Κατά πληροφορίες οι δράστες μπήκαν στη μεζονέτα του πρώην άσσου του Ολυμπιακού, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ο οποίος παραλίγο να έρθει τετ-α-τετ μαζί τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν και η σύζυγος του «Τζόλε» ωστόσο οι κλέφτες μόλις αντιλήφθηκαν ότι τους είδαν τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας μάλιστα πίσω τους κάποια από τα κοσμήματα που είχαν πάρει αλλά και έναν λοστό.

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

Οι δράστες φέρονται να παραβίασαν με αυτόν κάποια από τις μπαλκονόπορτες και έτσι να κατόρθωσαν να μπουν στην οικία, ενώ ο Τζόρτζεβιτς κατήγγειλε στην συνέχεια την κλοπή στο τμήμα ασφαλείας Βούλας.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα την υπόθεση και πήραν κατάθεση από τον Τζόρτζεβιτς και τη σύζυγο του ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας. 

Photo: EUROKINISSI

Παράλληλα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια δείγματα από υλικό που συνέλεξαν πάνω στα αντικείμενα που πέταξαν οι δράστες, ενώ οι αρχές εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι οι διαρρήκτες είναι σεσημασμένοι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ