ΝΟΡ: Το eirinika στα εγκαίνια του ιστορικού Ναυτικού Ομίλου Ρόδου - Μegaproject στην «ακτίνα του Κολοσσού» με nautica club, private beach, πισίνα, εστιατόρια, bar & super disco

Οι ναυτικοί όμιλοι σε κάθε παραθαλάσσια πόλη του κόσμου ή νησί σηματοδοτούν την σχέση με τη θάλασσα, την ναυτοσύνη, τον αθλητισμό, την ιστιοπλοΐα.

 

Η Ρόδος, το νησί του ήλιου και η καλλίστη των ελληνίδων πόλεων - διαθέτει επιβλητική είσοδο με 3 σύμβολα: το ένα, το φανταζόμαστε… τον περίφημο κολοσσό της ένα από τα 7 θαύματα του αρχαίου κόσμου, τα ελαφάκια της - ακοίμητοι φρουροί στο λιμάνι και ο ναυτικός όμιλος που επίσης θα παρέμενε στην φαντασία μας, αν δεν αναλάμβανε να τον αναβιώσει ο δραστήριος επιχειρηματίας Κώστας Αποστολίδης .

Οι ναυτικοί όμιλοι σε κάθε παραθαλάσσια πόλη του κόσμου ή νησί σηματοδοτούν την σχέση με τη θάλασσα, την ναυτοσύνη, τον αθλητισμό, την ιστιοπλοΐα.

Ο Ναυτικός Ομιλος Ρόδου τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε εικόνα διάλυσης γιατί όλα απαιτούν επένδυση και τόλμη γιά να επανέλθουν ή να ξαναζωντανέψουν.

 

Το Εirinika βρέθηκε στα εντυπωσιακά εγκαίνια αυτού του mega project στο κοσμοπολίτικο νησί.

Θα δείτε παρακάτω φωτογραφίες και πληροφορίες για το νέο κόσμημα του αγαπημένου νησιού αλλά και μίνι συνέντευξη με τον επιχειρηματία Κώστα Αποστολίδη.

 

 

Τα λαμπερά εγκαίνια

Η βραδιά εγκαινίων γιά τον ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Ρόδου στέφθηκε με επιτυχία, ενθουσίασε όσους παραβρέθηκαν, ενώ έλαμψε ο όμορφος ουρανός της Ρόδου όταν  τα μεσάνυχτα ακριβώς, βεγγαλικά και πυροτεχνήματα μάγεψαν τους καλεσμένους.

 

 

Το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου ο Ναυτικός Ομίλος Ρόδου, άνοιξε τις θύρες του για το κοινό και υποδέχθηκε σημαίνοντα πρόσωπα τόσο της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής των Δωδεκανήσων, όσο και του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού κόσμου. 

Ο Δήμαρχος της Ρόδου κύριος Αντώνης Καμπουράκης, ο περιφερειάρχης Δωδεκανήσων κύριος Γιώργος Χατζημάρκος αλλά και ο βουλευτής Ν.Δ. κύριος Γιάννης Παππάς χαιρέτησαν με χαρά το ξεχωριστό project του πολυπράγμονα, δραστήριου, χαρισματικού επιχειρηματία Κώστα Αποστολίδη.

 

 

«Φιλοδοξώ  ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου να αποτελέσει το στολίδι της Δωδεκανήσου, της Μεσογείου και να πετύχουμε παγκόσμια απήχηση, εξου και επενδύω σε ενα αξιοζήλευτο χώρο με 360ᵒ θέα!

Οραματίζομαι να αναβαθμίσω τις υπηρεσίες εστίασης και να φέρω ξανά στο νησί ένα τουρισμό υψηλών απαιτήσεων, το διεθνές jet set που εδώ θα βρεί premium υπηρεσίες. Κύρια επιδίωξη και σκοπός μου είναι να αφήσει το αποτύπωμά του στις καρδιές των πολιτών της πόλης μας αλλά και όσων επισκέπτονται τον ειδυλλιακό μας τόπο, τον πιό δημοφιλή προορισμό γιά εκατομμύρια τουριστών» τόνισε ο δυναμικός, παραγωγικός και δημιουργικός επιχειρηματίας Κώστας Αποστολίδης! 

Με ιδιαίτερη θέρμη καλωσόρισαν επίσης τον αρτιστίκ, εμβληματικό πολυχώρο άνθρωποι της τέχνης, του αθλητισμού, του τουρισμού, της γαστρονομίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Στη λαμπερή εκδήλωση εγκαινίων έδωσαν το παρόν οι Βίκυ Χατζηβασιλείου, Αντώνης Λουδάρος, Ειρήνη Νικολοπούλου, Ντίνα Νικολάου, Βίκυ Κάβουρα, Νατάσσα Ράγιου, Γιώργος Χειμωνέτος, Θάνος Καληώρας αλλά και εκλεκτοί δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.

 

Ο Ναυτικός Όμιλος «κοιτάζει» την θέση οπου κάποτε υπήρχε ο Κολοσσός της Ρόδου αφού βρίσκεται στην είσοδο του λιμανιού, στο πλέον νευραλγικό και ιστορικό σημείο της πόλης .

Θα αποκαλούσαμε τον ΝΟΡ  διαμάντι για την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα αν δεν αποτελούσε την άκρη και  αρχή της καλύτερης τοποθεσίας του νησιού του Ηλίου, εκεί που στέκονται τα επίσης χαρακτηριστικά ελαφάκια.

Πρόκειται για ένα χώρο με συνολική έκταση που ξεπερνά τα 4.000 τετραγωνικά, μοιάζει με ένα ονειρικό, παραδεισένιο, ανεξάρτητο νησάκι μέσα στο λιμάνι και περιλαμβάνει ένα beach bar που θυμίζει την παραλία του μυθικού Lido , ένα Mediterranean all day restaurant, spiritual bar με περουβιανό φαγητό, spa, αλλά και ενα night club με live dj βραδιές και συναυλίες που θα αφήσει εποχή.

Ο Ελληνογάλλος chef Αντώνης Μανιάς  και ο pastry chef Μάριος Κορωναίος εντυπωσίασαν με τα fine dining  πιάτα τους αλλά και με comfort food γιά ολη την ημέρα .

Στην προβλήτα του ΝΟΡ αναμένεται ενα fish restaurant, αλλά και yachting service για την εξυπηρέτηση σκαφών VIP απο όλο τον κόσμο, αφού θα διαθέτει υπηρεσίες πολλών αστέρων .

Επιπροσθέτως στον πολυχώρο εντάσσεται  το Nautica club με πισίνα Ολυμπιακών προδιαγραφών για πόλο, κωπηλασία, αγώνες κολύμβησης, σχολή  ιστιοπλοΐας και κολύμβησης.

Σε ειδικό χώρο  θα λειτουργεί spa, αίθουσες μασάζ, βελονισμού, ρεφλεξολογίας και healthy coaching. Επίσης ανοίγει μπουτίκ με δημοφιλή brands resort wear αλλά και επώνυμα ρούχα από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές. 

Στα επόμενα χρόνια προβλέπεται η προσθαλάσσωση με υδροπλάνα μπροστά στο ΝΟΡ ενώ σύντομα ειδικές navettes  θα μεταφέρουν  τους επισκέπτες από το ένα σημείο του νησιού  στο άλλο και θα προγραμματίζονται transfers από τα ξενοδοχεία προς το χώρο του Ομίλου. 

Διεύθυνση: Πλ. Κουντουριώτη 9, Ρόδος 851 00

Τηλέφωνο: 2241 038043

Ναυτικός Όμιλος Ρόδου - Nautical Club of Rhodes | Facebook

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ