Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ενδεχομένως λοιπόν στο προσκήνιο να υπάρχουν αρκετές εστίες έντασης την σημερινή ημέρα

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται και σήμερα στον πύρινο Κριό και η πιο σημαντική της όψη είναι η σύνοδος με τον Χείρωνα, κάνοντας μας λίγο πιο ανήσυχους ίσως για θέματα που σχετίζονται με την υγεία, ενώ για κάποιους μπορεί να ξυπνά και πληγές του παρελθόντος.

Η σύνοδος αυτή έχει εξαιρετική δύναμη αν θέλουμε να δουλέψουμε πάνω στις ανασφάλειες, στις συναισθηματικές πληγές και τα τραύματα που έχουμε διαπιστώσει ότι κουβαλάμε από το παρελθόν στο παρόν. 

ΚΡΙΟΣ 

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας ακόμη μια μέρα θα έχετε αρκετό άγχος για να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα σας. Σήμερα όμως είναι και η τελευταία μέρα παραμονής του κυβερνήτη σας Άρη στον Λέοντα, μια επιρροή που σας συνόδεψε από τις 11 Ιουνίου και σας οδήγησε σε νέους τρόπους σκέψης και δράσης. Από απόψε το βράδυ ο Άρης περνά στην Παρθένο κι ίσως ανακαλύψετε ότι ο διάδρομος που λειτουργεί ως κρεμάστρα σπίτι σας έχει κι άλλες λειτουργίες, πολύ πιο σημαντικές για τον ρόλο που έχει δημιουργηθεί από τον κατασκευαστή του. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας απαιτώντας να διαθέσετε χρόνο για να κλείσετε εκκρεμότητες. Τα σπουδαία νέα όμως αγαπητοί μου Ταύροι έρχονται λίγο πριν τα μεσάνυχτα που ο Άρης αποχωρεί από το σημείο πολιορκίας προς το ζώδιο σας, τον Λέοντα και περνά σε ένα ζώδιο πιο φιλικό και υποστηρικτικό για σας, την Παρθένο, ανάβοντας τη σπίθα τόσο στην ερωτική σας ζωή όσο και σε θέματα που σχετίζονται με τη δημιουργία, τις επιχειρήσεις, αλλά και τα παιδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία της Σελήνης στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της μέρας σάς διευκολύνει στο πρόγραμμα σας και ο μόνος κίνδυνος που ελλοχεύει είναι να μπείτε σε συζητήσεις που είναι αδιέξοδες για υποκειμενικούς, ιδεολογικούς λόγους ή για θέματα πεποιθήσεων με φίλους, συνεργάτες ή ακόμη και τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καλύτερα να το αποφύγετε, διότι θα χάσετε την ενέργεια σας χωρίς λόγο. Κι από απόψε το βράδυ, που περνά ο Άρης στην Παρθένο, δεν πρέπει να σπαταλάτε χωρίς ουσιαστικό λόγο την ενέργεια σας, διότι θα τη χρειαστείτε στην πορεία. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ