Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: «Αυτό είναι το χοντρό σώμα μου» - εντελώς γυμνές φωτογραφίες του plus size μοντέλου & ηθοποιού

«Έχω βαρεθεί να διαβάζω για το πόσο έχετε παχύνει και πως θα χάσετε βάρος»

Να αγαπήσουμε το σώμα μας μας καλεί το plus size μοντέλο και ηθοποιός Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέτα από την συμμετοχή της Big Brother.

Η Αφροδίτη δημοσίευσε πρόσφατα μια γυμνή της φωτογραφία με την ίδια να στέλνει μέσα από το ποστ της ένα δυνατό μήνυμα για την αυτοπεποίθηση αλλά και τα στερεότυπα που «συνοδεύουν» τα πρότυπα ομορφιάς.

 

«Έχω βαρεθεί να διαβάζω για το πόσο έχετε παχύνει και πως θα χάσετε βάρος και πως θα φαίνεστε! Ρεεεεεε. ΑΓΑΠΉΣΤΕ λίγο τον εαυτό σας! Το σώμα σας, το "είναι" σας, τα "τέλεια" και τις ατέλειες! ΟΛΑ! Και αν θέλετε να αλλάξετε κάτι πάνω σας, κάντε το, αλλά κάντε το ΜΕ ΑΓΆΠΗ! Αυτό εδώ είναι το σώμα μου!!!!! Το χοντρό μου σώμα!» έγραψε στην ανάρτησή της.

Το plus size μοντέλο και ηθοποιός αναρτά συχνά στην σελίδα της στο Instagram γυμνές της φωτογραφίες παροτρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τους 34.4 χιλιάδες followers της να «αγκαλιάσουν» το σώμα και την εικόνα τους.

Χωρίς κόμπλεξ λοιπόν η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή στέλνει έτσι το μύνημα του «body positivity» αλλά και της απενοχοποίησης του γυμνού σώματος με τα ποστ της να συγκεντρώνουν πολλά Likes και σχόλια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ