Τι 30, τι 40, τι 50! Έτσι ευχήθηκε η Κατερίνα Γερονικολού στον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη - Η γλυκιά φωτό για τα γενέθλιά του

«Κάθε Μέρα Γιορτή» από τότε που τον γνώρισε!

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα (28/7) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού του είπε χρόνια πολλά μέσα από μια τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Οι δύο ηθοποιοί, είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δείχνουν να είναι φουλ ερωτευμένοι, τουλάχιστον όπως «μαρτυρούν» τα όμορφα λόγια που λένε ο ένας για τον άλλο αλλά και οι αναρτήσεις που κάνουν.

Με αφορμή τα γενέθλια του συντρόφο της λοιπόν η όμορφη Κατερίνα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να δίνει ένα γλυκό φιλί στον καλό της. «Κάθε Μέρα Γιορτή #απότότεπουσεγνώρισα #birthdayman» έγραψε στο ποστ της.

 

Μία ανάρτηση έκανε όμως και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που με το χαρακτηριστικό του χιούμορ έγραψε «Τι 30 τι 40 τι 50 ??? Χρόνια μου πολλά και καλά και ευτυχισμένα ?????!!!!!!Νέα δεκαετία νέοι στόχοι !!!!! Παμεεεεεεεεεεεε??».

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός ετοιμάζει τώρα νέα εκπομπή στο Mega με τον ίδιο να έχει δηλώσει ενθουσιασμένος για το καινούργιο του αυτό project! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ