Τα outfits της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας στην Ουάσιγκτον: Κόκκινο, λευκό, πράσινο & μια υπέροχη φούξια φούστα Valentino (φωτό)

Φημίζεται για το γούστο της!

Στην Ουάσιγκτον βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα η βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας που πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ.

΄Ηδη στο eirinika.gr σας δείξαμε το κόκκινο φόρεμα που φόρεσε η κομψή royal, κατά την συνάντησή της στον Λευκό Οίκο με την πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν. 

Αυτή δεν ήταν ωστόσο η μόνη σικ εμφάνιση που έκανε η βασίλισσα Ράνια στην Ουάσιγκτον. Άλλωστε δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την μονάρχη που φημίζεται για το γούστο της.

Για την τελευταία ημέρα των συναντήσεών της λοιπόν επέλεξε ξανά ένα κόκκινο outfit και για την ακρίβεια μια μπλούζα την οποία συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι και μια ασπρόμαυρη τσάντα.

Photo: Instagram/queenrania

Ακόμα όμως την είδαμε με ένα λευκό φόρεμα με κλειστό λαιμό, το οποίο φόρεσε με μια λευκή τσάντα που είχε καφέ λεπτομέρειες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by هوب Hope (@iamh0pe)

Ωραίος ήταν όμως και ο συνδυασμός πράσινου με λευκού που έκανε. Ειδικότερα η βασίλισσα της Ιορδανίας σε μια από τις συναντήσεις που είχε έβαλε μια άσπρη φούστα με μια φαρδιά μπλούζα από το brand Christopher Kane.

Τις εντυπώσεις όμως κέρδισε και η φούξια φούστα της την οποία είχε συνδυάσει επίσης με μια λευκή μπλούζα. Πρόκειται για το outfit που επέλεξε για το meeting της με την Grace Nelson, την σύζυγο του διαχειριστή της NASA και πρώην Γερουσιαστή Bill Nelson.

Ήταν μια δημιουργία του Maison Valentino που ταίριαζε πολύ στην Ιορδανή royal. Το συγκεκριμένο χρώμα δε είναι ένα από τα must της σεζόν τόσο για το καλοκαίρι, όσο και για τον χειμώνα.

 Να σημειωθεί ότι ο βασιλιάς Αμπντάλα σήμερα (28/7) έφτασε στην Ελλάδα με αφορμή την συμμετοχή του στην τριμερή Σύνοδο Ελλάδας-Κύπρου-Ιορδανίας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν η ασφάλεια και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο, υπό το φως των πρόσφατων τουρκικών παράνομων εξαγγελιών, καθώς και η ενίσχυση της τριμερούς συνεργασίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ