Η πιο glamorous εμφάνιση του Justin & της Hailey Bieber: Εκείνος με σμόκιν, εκείνη με μαύρη βελούδινη τουαλέτα - το σκίσιμο, η δαντέλα (φωτό)

Τόσο επίσημα δεν είχαν ντυθεί ούτε όταν συνάντησαν το ζεύγος Macron!

Μια από τις πιο glamorous εμφανίσεις τους έκαναν ο Justin και η Hailey Bieber που ντύθηκαν πιο επίσημα και από όταν συνάντησαν τον Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron και την σύζυγό του Brigitte στο Elysee του Παρισιού.

Ειδικότερα ο νεαρός καλλιτέχνης ήταν ο οικοδεσπότης της έκθεσης και δημοπρασίας “Freedom Art Experience” στο Λος Άντζελες και για την περίσταση επέλεξε ένα μαύρο σμόκιν από τον οίκο Saint Laurent, συνδυασμένο με ένα επίσης μαύρο παπιγιόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rory (@rorykramer)

Αν κάποια βέβαια έκλεψε τις εντυπώσεις αυτή τότε σίγουρα ήταν η 24χρονη σύζυγός του! Το μοντέλο έβαλε μια βελούδινη μαύρη Alessandra Rich τουαλέτα που είχε δύο μεγάλα σκισίματα στα πόδια διακοσμημένα με δαντέλα.

Η ίδια πριν λίγο καιρό μιλώντας στο Elle είχε πει για την πανδημία και την σχέση της με τον 27χρονο άντρα της ότι: «προσπαθώ να είμαι προσεκτική λέγοντας “το καλό με την πανδημία είναι..” γιατί ξέρω ότι υπήρχε μεγάλη θλίψη αλλά και καταστροφή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by trèsCLICK (@tresclick)

Τα τελευταία έξι χρόνια της καριέρας μου ήταν η πρώτη φορά που έμεινα τόσο καιρό χωρίς δουλειά. Η καραντίνα έχει αφαιρέσει τυχόν προσδοκίες για εργασία και δεν υπάρχει πίεση του να πρέπει να βρίσκεσαι κάπου. Το ίδιο ισχύει και για τον Justin. Περάσαμε τόσο χρόνο μόνοι μας στο σπίτι. Είναι σαν αυτές τις παρατεταμένες διακοπές, όπου μπορούμε να περνάμε χρόνο μαζί όλη την ώρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ