Βασίλισσα Λετίσια: Το ρομαντικό φόρεμα, οι φούξια πινελιές - αξεσουάρ που τονίζουν την θηλυκότητα - κομψές & οι πριγκίπισσές της (φωτό & βίντεο)

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας γιόρτασε την Ημέρα του Αγίου Ιακώβου

Ακόμα μια κομψή εμφάνιση έκαναν η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας και οι δύο πριγκίπισσές της, Λεονόρ και Ινφάντα Σοφία.

Μαζί με τον βασιλιά Φελίπε η οικογένεια βρέθηκε στον  Καθεδρικό Ναό του Σαντιάγο ντε Κομποστέλα για τον εορτασμό της Ημέρας του Αγίου Ιακώβου, που είναι δημόσια αργία στις αυτόνομες κοινότητες της Χώρας των Βάσκων και της Γαλικίας.

Η Ισπανίδα μονάρχης επέλεξε ένα όμορφο Carolina Herrera φόρεμα με λουλούδια. Ίσως να είναι ένας από τους οίκους που αγαπά περισσότερο αφού πολύ συχνά την βλέπουμε με ρούχα από το διάσημο brand. 

Και αν κάτι ξέρει να κάνει καλά η βασίλισσα της Ισπανίας, τότε αυτό σίγουρα είναι να συνδυάζει τα outfits της με υπέροχα παπούτσια και αξεσουάρ, σε χρώματα που τονίζουν την θηλυκότητα.  Έτσι αυτή τη φορά η σύζυγός του βασιλιά Φελίπε ταίριαξε το ρομαντικό φόρεμά της με φούξια γόβες και ασορτί τσαντάκι.

Δεν ήταν μόνο η μαμά όμως που «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το look της αφού και οι δύο της κόρες ήταν εξίσου όμορφες και στυλάτες. 

Ειδικότερα η 15χρονη διάδοχος, πριγκίπισσα Λεονόρ φόρεσε ένα φούξια φόρεμα, ενώ η 14χρονη αδερφή της Ινφάντα Σοφία ένα γαλάζιο με πλισέ φούστα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ