H Lady Gaga «βασίλισσα» της Νέας Υόρκης: Ποζάρει με συγκλονιστικό outfit - σαν σταρ του παλιού Χόλιγουντ (φωτό)

Το μαύρο βελούδινο φόρεμα, οι χρυσές λεπτομέρειες

Όταν μιλάμε για μόδα η Lady Gaga γνωρίζει πως να προσαρμόζει το στυλ της έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει κάθε φορά το εκάστοτε νέο άλμπουμ ή κινηματογραφικό έργο που αναλαμβάνει.

Έτσι όταν κυκλοφόρησε το Joanne την είδαμε με τζιν και ένα ροζ καομπόικο καπέλο, που ταίριαζαν με το country αλμπουμ της, ενώ όταν προωθούσε το A Star is Born με υπέροχα φορέματα που έφεραν την αίγλη του κλασικού Χόλιγουντ.

Η τωρινή της «φάση» λοιπόν, όσον αφορά το στυλ, είναι και πάλι συνυφασμένη με το παλιό, κλασικό glam. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η Lady Gaga πόζαρε μπροστά από το Empire State φορώντας ένα διαχρονικό μαύρο Alessandra Rich φόρεμα.

Instagram/ladygaga

Το συνδύασε με μια χοντρή ζώνη, υπέροχα  Manolo Blahnik τακούνια, σκουλαρίκια Agmes x Simone Bodmer-Turner και γυαλιά ηλίου Dita cat-eye.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Σύμφωνα με την βρετανική Vogue το συγκεκριμένο σύνολο είναι κατάλληλο καθώς θα παίξει με τον Tony Bennett σε μια τζαζ συναυλία στο Radio City Hall της Νέας Υόρκης, την επόμενη εβδομάδα.

Ήδη η Gaga από όταν ήρθε στη Νέα Υόρκη έχει υιοθετήσει looks εμπνευσμένa από την αίγλη και κομψότητα του παλιού Χόλιγουντ. Ίσως είναι απλώς η αίγλη της αμερικανικής μητρόπολης, ίσως πάλι και το ότι τελείωσε τα γυρίσματα του House Of Gucci, του Ridley Scott.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Υπενθυμίζεται ότι η Lady Gaga υποδύεται την πρώην σύζυγο του Maurizio Gucci, Patrizia Reggiani. Η ταινία ακολουθεί την ζωή του μεγιστάνα της μόδας (τον υποδύεται ο Adam Driver) και της πρώην γυναίκας του η οποία το 1995 προσέλαβε έναν πληρωμένο δολοφόνο για να τον σκοτώσει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ