Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα έχουμε μια πιο υποτονική διάθεση, αλλά αλλάζει από μεσημέρι & μετά

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Τετάρτη ξεκινά με τη Σελήνη στους Ιχθύς με μια πιο υποτονική διάθεση, αλλά στην πορεία της -κοντά στη 1:00 το μεσημέρι- θα περάσει στον πύρινο και βιαστικό Κριό, σχηματίζοντας μόνο ευνοϊκές όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή μέχρι το τέλος της ημέρας.

Τα ζώδια της φωτιάς: Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, θα έχουν την τιμητική τους σήμερα, ελπίζω όμως όχι και οι φωτιές, καθώς οι μετεωρολογικές συνθήκες θα είναι αρκετά αντίξοες, δυστυχώς και οι αστρολογικές. Το σπουδαίο νέο της ημέρας είναι η είσοδος του ανάδρομου Δία στον Υδροχόο, θέση που θα κρατήσει μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι ακολουθείτε τις ρουτίνες σας ενδεχομένως κάπως ανόρεκτα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι πιο υποτονική για τα δικά σας δεδομένα. Η είσοδος της στο ζώδιο σας το μεσημέρι σας ενεργοποιεί και αυξάνει τη μαχητικότητα και τη δυναμική σας. Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να καταφέρετε με τις όψεις που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή και είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, να εξηγήσετε τι θέλετε και χωρίς να χάνετε χρόνο να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά σε πιο ήπιους ρυθμούς όσο παραμένει η Σελήνη στους Ιχθύς, αλλά στην πορεία τα πράγματα εντατικοποιούνται κάπως, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Κριό. Ενδεχομένως να έχετε να κλείσετε πολλές εκκρεμότητες στη δουλειά, να κάνετε πλάνα και να προετοιμάζεστε για τα επαγγελματικά σας ή να έχετε πολλές υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια. Γενικά θα είναι μια πιο απαιτητική και κοπιαστική μέρα για σας και το μυαλό θα τρέχει από υποχρέωση σε υποχρέωση, δημιουργώντας έτσι και μεγαλύτερο στρες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα μπορείτε να τα ζητήσετε σήμερα εκτός από ηρεμία και ησυχία αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Κριό από το μεσημέρι κι έπειτα και σας βρίσκει σε μια φρενίτιδα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Δεν είναι μόνο ότι θέλετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας, είναι ότι σας έρχονται και καλές ιδέες και κρίμα είναι να πάνε χαμένες. Οπότε αυτοσχεδιάστε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη δουλειά και γενικώς κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να προωθήσετε τα συμφέροντα σας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ