Ελεονώρα Μελέτη με Κώστα Τσούρο - Θανάση Πάτρα & Φλορίντα Πετρουτσέλι: Άπαικτο το πρωινό παρεάκι του Mega - Μπράβο παιδιά! (φώτο)

Μία Dream Team θα μας κρατά συντροφιά τα πρωινά 

Πετάει από τη χαρά της η Ελεονώρα Μελέτη. Ο λόγος;  Η εκπομπή που θα παρουσιάζει στο Mega με "την ομάδα των ονείρων της".

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια , ο Κώστας Τσούρος, ο Θανάσης Πάτρας,  η  Φλορίντα Πετρουτσέλι, θα είναι η "Dream Team" που θα μας λέει "καλημέρα" από το Mega την επόμενη σεζόν.

Όπως αναφέρει η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, ανυπομονεί ! 

Κι όχι άδικα. Η όμορφη παρέα της, αποτελείται από άξιους συνεργάτες με τους οποίους γνωρίζεται πολλά χρόνια και έχει δουλέψει ξανά στο παρελθόν μαζί τους.

"Δεν ξέρετε τι χαρά έχω… σήμερα κάναμε τη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν στο @megatvcom… με τα απρόοπτα της, ( θα τα κρατήσω μυστικά) αλλά να, οι πρώτες φωτογραφίες από τα μαγικά χέρια του Τάσου Βρεττού!

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε φωτογραφίες με την dream team, αλλά σύντομα θα έρθουν κ αυτές! Κ την αποκαλω dream team όχι αλαζονικά αλλά γιατί είναι όντως η ομάδα των ονείρων μου!

Είναι σπουδαίο πράγμα να συν εργάζεσαι με ανθρώπους που ήθελες πάντα να συνεργαστείς κ δεν σε υποχρέωσαν να το κάνεις. Κ είμαι πολύ τυχερή γιατί φέτος θα λέμε κάθε μέρα μια ΜEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ, παρέα με ανθρώπους που όχι απλά εκτιμώ αλλά ΓΟΥΣΤΑΡΩ με τη καρδιά μου.

@tsouroskostas. Ένα όνομα πολλές ιστορίες! Ιστορίες που μας έχει διηγηθεί ο ίδιος μέσα από την πολυετή πείρα κ παρουσία του στην τηλεόραση κ τα δημοσιογραφικά γραφεία,
αλλά κ ιστορίες δικές μας, προσωπικές, με γέλιο (και κλάμματα) εξομολογήσεις, κ διακοπές στη Σκιάθο. Κ αν θέλω κάτι να πω στον Κώστα είναι το εξής: κώωωωσταααα…. Ελααααα θα καααααάνουμε μπανααααάανα! ( κάτι δικά μας)

@florindu ή αλλιώς «φλορετα». Ένα κορίτσι που γνώρισα το 2008 όταν πήγα στο star κ μαζί, παρέα με τα υπόλοιπα τρελόπαιδα, ανοίξαμε την εναλλακτική πολύ πρωινή ζώνη, με μια εκπομπή που έγραψε τη δίκη της ιστορία στους πίνακες της τηλεθέασης. Από τότε κέρδισα μια πολύ καλή συνεργάτιδα, που μετατράπηκε σε φίλη κ με τα χρόνια πια είμαστε οικογένεια, κ … συνέταιροι. TANTO ιταλιδάκι μου.

@patras_thanasis γνωριζόμαστε χρόνια. Υπάρχει μια αλληλοεκτίμηση που θα είχε οδηγήσει νωρίτερα σε συνεργασία αλλά πέρα από την πανδημία του COVID υπάρχει κ η πανδημία της «ξερολιασης» από «ειδήμονες» γιαλαντζί της tv! Ευτυχώς φέτος θ ακούμε κ στην τηλεόραση όλα τα ωραία που έλεγε πάντα έξω από τα δόντια τα τελευταία χρόνια στο ραδιόφωνο!

Πετάω από τη χαρά μου, κ περιμένω πως κ πως να ξεκινήσουμε!

Βεβαίως ΔΕΝ θα είμαστε μόνοι αλλα με μια δυνατή ομάδα από τους καλύτερους στο ρεπορτάζ κ τα ωραία μας που θα σας συστήσω σιγά σιγά με το καιρό!

Τη μπαγκέτα θα κουνά ο @vasilisgrigoropoulos κ τα μαγικά κουμπιά σκηνοθεσίας θα παίζει στα δάχτυλα η @natioannou που πάντα κάναμε «εκπομπάρες!»

@thanosvogiatzis make up/μαλλιά

#megakalimera #show# mornings", έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram.

Στις πολυάριθμες ευχές που δέχθηκε για "Καλή Επιτυχία" να προσθέσουμε και τις δικές μας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ