Νέα αρχή, καινούργιο μαλλί! Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε μια μεγάλη αλλαγή στο look της και της πάει πολύ (βίντεο)

«Είμαι στη φάση που πετάω κάτι ανασφάλειες…μαζί μ’ αυτές και κάτι μαλλιά που με βάραιναν»

Το φινάλε της εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη στο ΣΚΑΪ ήταν πριν λίγες ημέρες και η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή, κόβοντας τα μαλλιά της.

Μέσα από ένα σύντομο βίντεο λοιπόν που δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram είχαμε την ευκαιρία να δούμε το νέο look που επιμελήθηκε ο Χρύσανθος Σμυρναίος. Την ίδια ώρα διαβάζουμε στο ποστ και τα όσα έγραψε η ίδια για την ζωή και τα νέα ξεκινήματα:

«Μετά από κάποια χαστούκια ετών που τα άντεξες και αντιστάθηκες να μην χάσεις την ψυχή σου….έρχεται η ζωή και σου κάνει για αρχή ένα δώρο που φαίνεται ταπεινό αλλά είναι τοοοοόσο σπουδαίο.Έναν χρυσό μεγάλο τενεκέ!!! Χωράει όλα σου τα ψυχικά απορρίμματα…χωράει όσα του ρίξεις. Θα πάρει μακριά σου όλα όσα αντέχεις να διώξεις.

Γίναμε φίλοι απ’ την πρώτη ματιά, μιλήσαμε, τα βρήκαμε, αγαπηθήκαμε…του έχω πετάξει πολύ πράγμα αλλά αυτός ο άτιμος αντέχει το βάρος…με κοιτάει υπομονετικά και στοργικά και περιμένει μέχρι να του πετάξω και το τελευταίο.

Τώρα είμαι στη φάση που πετάω κάτι ανασφάλειες…μαζί μ’ αυτές και κάτι μαλλιά που με βάραιναν. Καινούργια σελίδα, καινούργια εγώ, νέα αρχή, μεγάλο άλμα, χαμόγελο, ευγνωμοσύνη, δύναμη.

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!

Καλημέρα ❤️

(@chrisanthos_smirneos ευχαριστώ για τα υπέροχα μαλλιά…τα λάτρεψα!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ