Η 30χρονη ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα Lady Kitty Spencer παντρεύτηκε 62χρονο πολυεκατομμυριούχο - Το νυφικό Dolce & Gabbana, η παραμυθένια βίλα Βrandini για το γάμο του jet set ζεύγους (φωτό)

Ένας παραμυθένιος, βασιλικός γάμος....

Η 30χρονη καλλονή ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα λαίδη Κίτι Σπένσερ, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της -και κατά 32 χρόνια μεγαλύτερό της- δισεκατομμυριούχο Μάικλ Λιούις σε μια λαμπερή τελετή στη Ρώμη.

Η νύφη, η οποία έλαμπε κυριολεκτικά από ευτυχία επέλεξε για την πιο όμορφη μέρα της ζωής της μια δημιουργία Dolce & Gabbana. 

 

 

 

 

 

 

Εδώ να σημειώσουμε πως εκτός από το νυφικό, όμως, ο ιταλικός οίκος υψηλής ραπτικής επιμελήθηκε κι άλλες τέσσερις δημιουργίες για τη νύφη. 

 

«Από τη στιγμή που δέχτηκε την πρόταση γάμου, μας είπε ότι σκέφτηκε αμέσως εμάς και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό», εξηγεί στο Tatler ο Domenico Dolce.

Η ημερομηνία γάμου

Η ημερομηνία της τελετής είχε ένα ιδιαίτερο νόημα για το ζευγάρι καθώς είναι το Σαββατοκύριακο του Tu B’av, μιας εβραϊκής γιορτής που λέγεται ότι είναι υπέροχη ημέρα για γάμους, τελετές δέσμευσης, ανανεώσεις όρκων ή προτάσεις.

Μάλιστα, ο Μάικλ Λιούις είναι Εβραίος και πιστεύεται ότι και η Κίτι ασπάστηκε τη θρησκεία πριν από τον γάμο.

 

 

 

 

Το ζεύγος είχε κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή του τον Ιούνιο του 2019 στα Χάμπτονς, ενώ έξι μήνες μετά, τον Ιανουάριο του 2020μ ανακοινώθηκε και ο αρραβώνας του μοντέλου με τον Νοτιοαφρικανό δισεκατομμυριούχο - μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης. Παρόλα αυτά, καθυστέρησαν τον γάμο τους λόγω της πανδημίας κορωνοϊού.

Έλλειπαν από τον γάμο ο πατέρας της αλλά και ο Χάρι με τον Ουίλιαμ 

 

 

Σύμφωνα με το Hello απών από τη γαμήλια δεξίωση ήταν ο πατέρας της. Πρόσφατα αποκάλυψε ότι είχε έναν «οδυνηρό και δυσάρεστο« τραυματισμό στον ώμο, ο οποίος μπορεί και να διαδραμάτισε ρόλο στο να μείνει μακριά από τον γάμο, μαζί με την τρίτη σύζυγό του Κάρεν. Οι γιοι της Νταϊάνα δεν εμφανίστηκαν επίσης στην τελετή, ενώ οι πληροφορίες λένε πως η Κέιτ Μίντλεντον με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ θα ταξίδευαν έως την Ρώμη. Αυτό βέβαια δεν έγινε ποτέ. 

To prewedding party 

Την Παρασκευή το βράδυ, το ζευγάρι παρέθεσε ένα δείπνο προς τιμή των φίλων και συγγενών τους που ταξίδεψαν στη Ρώμη για τον γάμο τους. Στο δείπνο, που δόθηκε στην Galleria Del Cardinale, μια εντυπωσιακή μπαρόκ αίθουσα, παρόντες ήταν γνωστά ονόματα στη Βρετανία, όπως ο Ίντρις Έλμπα και η σύζυγός του Σαμπρίνα, ο Μαρκ Φράνσις Βαντέλι του «Made in Chelsea» και η ποπ σταρ Pixie Lott.

Το μενού περιελάμβανε μια κλασική σαλάτα με τόνο, ραβιόλια με κολοκύθα και ζωμό βοδινού κρέατος, ψητή μελιτζάνα και μια επιλογή από γλυκές λιχουδιές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ