Θα το πάρει το κορίτσι ο Γιώργος Μαυρίδης! Βίντεο η πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κρίστη - στη θάλασσα με τα σκυλιά τους (φωτό)

Βρήκε έναν πολύ όμορφο τρόπο για να της ζητήσει να γίνει γυναίκα του

Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό της αγαπημένης του Κρίστη Καθαργιά και πλέον ήρθε η ώρα και για την πρόταση γάμου!

«2 χρόνια πριν γνωριστήκαμε. 1 χρόνο πριν τέτοια μέρα είπε το Ναι... Συνεχίζουμε....» έγραψε χαρακτηριστικά σε ποστ του στο Instagram ο γνωστός tattoo artist που είναι εδώ και δύο σχεδόν χρόνια μαζί με την όμορφη ψυχολόγο από την Θεσσαλονίκη.

Στην φωτογραφία τους βλέπουμε στην θάλασσα, όπου και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του, με τα δύο τους σκυλιά χαρούμενα να τους κοιτούν, ενώ εκείνοι έχουν ενώσει τρυφερά τα κεφάλια τους.

Και φυσικά δεν ήταν μόνο η φωτογραφία καθώς ο Γιώργος Μαυρίδης δημοσίευσε στο Youtube και το βίντεο από την πρόταση γάμου.

«Λοιπόν μάγκες, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στη Κρίστη τώρα και έχω οργανώσει κάτι πάρα πολύ καλό. Κάνω ότι μιλάω τώρα, δε με βλέπει και της έχω δώσει τις κάμερες και της έχω πει να με βοηθήσει σε κάτι γυρίσματα που ετοιμάζω. Έχω στήσει κάτι πολύ καλό για πρόταση γάμου» τον ακούμε να λέει.

Ο  tattoo artist είχε κρύψει το δαχτυλίδι μέσα σε ένα από τα μπαλάκια που πέταγε στα σκυλιά! «Δε μιλάς σοβαρά» είπε η Κρίστη όταν κατάλαβε τι συμβαίνει.

«Φυσικά μιλάω σοβαρά, δηλαδή τώρα είπες ναι; Θέλεις να με παντρευτείς;» συνέχισε λέγοντας ο Γιώργος Μαυρίδης. «Δεν το συζητώ» του απάντησε! 

Ο Μαυρίδης είχε και στο παρελθόν εκφράσει την επιθυμία να παντρευτεί με την αγαπημένη του ωστόσο το ζευγάρι περίμενε λόγω της πανδημίας.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ