Ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα ίσως αισθανθούμε κάπως περιορισμένοι σε θέματα που αφορούν τα χρήματα, αλλά & τις προσωπικές μας σχέσεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα στους Ιχθύς και συναντώντας τον Δία σε μια όψη συνόδου δημιουργεί ένα κλίμα αισιοδοξίας τις πρωινές ώρες. Στην πορεία όμως θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο και ίσως αισθανθούμε κάπως περιορισμένοι σε θέματα που αφορούν τα χρήματα, αλλά και τις προσωπικές μας σχέσεις.

Με κάποιο τρόπο είναι σαν να μην μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε τη στιγμή που το θέλουμε. Τα ζώδια του νερού Καρκίνος, Σκορπιός και τα ζώδια της γης Ταύρος και Αιγόκερως θα έχουν μια πιο άνετη μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη περνά τα ξημερώματα στους Ιχθύς και θα σας απασχολήσουν κυρίως δύο θέματα. Το ένα είναι η υγεία και το άλλο η εργασία. Ίσως με κάποιο έμμεσο τρόπο η Σελήνη να σας προειδοποιεί ότι δεν γίνεται να παραμελείτε τον εαυτό σας και να βάζετε σε προτεραιότητα τους άλλους. Το άλλο για το οποίο οφείλετε να είστε ψύχραιμοι, αλλά και συνεπείς, είναι η δουλειά. Αποφύγετε όμως το παρασκήνιο σε επαγγελματικές καταστάσεις και να αποκαλύψετε μυστικά της δουλειάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι βατή. Κάποια πράγματα πλέον αρχίζουν να ωριμάζουν μέσα σας και δεν πρόκειται να δεχτείτε κανένα συμβιβασμό σε αυτά που σκέφτεστε να κάνετε. Μην βιάζεστε όμως. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην υπάρχουν πολλές εξελίξεις κι αυτό να σας κάνει ανυπόμονους, θα έχετε όμως αρκετή συμπάθεια και στήριξη από το περιβάλλον σας, η οποία θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Νεότερα άτομα του περιβάλλοντός σας ίσως να παραδειγματιστούν από ορισμένες δράσεις και πρωτοβουλίες σας, αν και κάτι τέτοιο θα ωφελήσει περισσότερο εκείνα παρά εσάς τους ίδιους.

Η χαρά ωστόσο ότι βοηθάτε ανθρώπους που έχουν όρεξη και μεράκι θα βελτιώσει σίγουρα πρώτα τη δική σας στάση και θα βοηθήσει ιδιαίτερα τη συλλογική δουλειά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να σας κάνει κάπως πιο κλειστούς στη διάθεση σας και να δείχνετε λίγο πιο αποστασιοποιημένοι προς τα έξω. Αυτό κυρίως στον χώρο εργασίας σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε όμως κόντρες και μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά αν υπάρχουν επικρίσεις. Επίσης, προσπαθήστε λίγο να καταλάβετε και τη θέση των άλλων. Κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα ζήτημα που αφορά στον χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ